Ysmn5836 Kızlar uyku yok düz yolu bile yuruyemz oldum sizler neler yapıyorsunuz tek yumurta minnaklarim 34 de ulasayim başka bişey istemiyorum dayanma gucu versin rabbim cumlemize
Huriye1996 Ysmn5836 ben , iyiydim noldu anlamadim uyuyamiyorum ayaklarım agriyo midem çok kötü eksiyor yoruluyorum hemen, agliyorum, diyorum kendine gel🤭
Pcoslubiranne Ysmn5836 oo ben kac aydir hareket edemiyorum agrilardan 23. Haftada gelmeye kalkti 25i gorelim diye cok dua ettim 34+3 olduk bile.35den sonra sıkıntı kalkmıyor Allahin izniyle
Burcu-2634 Ysmn5836 34. Hafta da ağırlaşmaya başaldım 36 da temelli güçten düşmeli oldum zor bela hareket ediyorum 🤭
Tospikannesiiiii Ysmn5836 31+1 200 kg domates ten konserve ettik 😊 bende durumlar çok hareketli bir anım boş degil
Derya4465 30+3 idare etmeye çalışıyorum çünkü mecburen işe gidiyorum 32 de güya çalışabilir raporu vericem bu gidişle biraz zor 🤭
Ziynet4459 Huriye1996 ayaklarım değil ama sol ayak bileğim aşırı ağrıyor eski sporcuyum bi de hantallaşmak sinirimi bozuyor valla🥺🥺
gkbyza Ben de bu hafta diğer haftalara göre zorlanmaya başladım sağ kaburgalarım çok batmaya başladı zor nefes alıp yürüyorum 🥴
Ysmn5836 Burcu-2634 masallah inşallah bende gelirim o haftaya ruyalimda erken gelir oldu bebekler sadece haftama odaklandim
Burcu-2634 Ysmn5836 gelirsin gelirsin merak etme ben daha dün gibi hatırlıyorum 9 ay nasıl geçcek diye oturup ağladığımı ama 18 gün sonra bebişime kavuşuyorum hayırlısıyla inşallah 🤭🤲
yabadabaduu Ysmn5836 bende 30+0 ım kaburgalarım çok batmaya başladı otururken yatarken uzun yol yürüdüğümde ve bişey kaldırırken kasığımda baskı oluyor fazla ilerleyemiyorum sırt ağrısından bahsetmiyorum zaten 🥺 ama bebişim için herbişiye değer diyoruz 🥰🤲🏻
Meltemkandemir 34 haftama girdim son iki haftadır aşırı ağırlaştım yatakta dönemiyorum sürekli vajina ağrısı sancılar ayak el şişliği de cabası
Bella_63 Meltemkandemir vajina ağrısı bende de başladı 30.haftadayım ve çok telaşlanıyorum iki gün sonra randevum soramadım henüz ama normal mi bu?
Meltemkandemir Ysmn5836 Allah yardımcın olsun vallahi çok zor inşallah sağlıklı bi şekilde gelirsin o haftalara
Huriye1996 Ziynet4459 valla bende çok iyiydim bacak kasılmasi, ayaklarda şişme , mide yanması var Allah var