Eko123 4.haftamın başında beta hcg 486 çıktı. Herkes sınırın üstünde erkek olacak o zaman diyor. Böyle bir tespit var mı gerçekten yoksa hurafe mi😀
Reyhosunannisi Eko123 tam tersi beta yüksekse kız oluyor benimki de öyle oldu adet günümden bir gün sonra beta 1000 çıktı 3 gün sonra 3863 çıktı hızlı yükseliyor kızımız olacak dedim ve sonuç kız oluyor😄
Reyhosunannisi Eko123 evet ama burda yumurtlama erken olmuşsa tabikide beta yüksek olur yumurtlamanızın tarihini biliyorsanız az çok tahmin edebilirsiniz
Reyhosunannisi Fatmaztrk araştırmalar öyle diyor bende bilmiyordum kız bebeklerde beta erkek bebeğe göre daha yüksek olduğu söylendi
Fatmaztrk Reyhosunannisi benim tüm belirtilerim hurafeler testler vs hepsi kız gösteriyordu ama oğluşum olacak 🙏🏻 anlıyorum insan çok merak ediyor ama bunlara çok kafa yormayın bence rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin 🙏🏻 sağlıkli uzun Ömürlü hayırlı evlatlarımız olsun amin
Gizemm0606 Reyhosunannisi benim oğlumda da adetimi 6 7 gün geçmesine rağmen beta değerim 200 küsürdü şimdi daha adetimi 4 gün geçti 550 çıktı acaba mı diye bi düşünüyorum ama hayırlısı 😊
Reyhosunannisi Aylin355 adet tarihinden kaç gün sonra bu değer çıktığı önemli burda yaklaşık 5 haftalık gebesiniz değeriniz normal
Aylin355 Reyhosunannisi 4 haftalık civarıydı Reglime 5 gün kala erken gebelik testiyle öğrendikten sonra kan verdim doktor yüksek çıktığını ikiz olabileceğini söylemişti, hcgnin cinsiyetle bi alakası yok
Reyhosunannisi Yasi_2023 bilmiyorum bende tam olarak kız bebeklerinde yükseliş daha yüksek olduğunu okumuştum 2. Betaya bastırdığınızda iki katından fazla yükseliş varsa kız olma ihtimali yüksek
Aydaa26 Betadan ilk defa duyuyorum ama 4+4’te öğrenmişim gebeliğimi 147’ydi beta erkek olacak şimdi 17+1’iz 🥰
Zeynep4141 Aydaa26 canım benimde 4+4 de kan verdim 108. Bana çok düşük geliyor acaba baika bir sıkıntı olabilir mi. Sizn süreç nasıl devam etti acaba kese ve kalp atışları kaçıncı haftada görüldü
Reyhosunannisi Gizemm0606 bilemem kızınız da olabilir erken yumurtalamada olabilir hakkınızda hayırlısı olsun canım