Tugcesena MMelissaaa- Teşekkür ederm 🙏 henüz keseyi ve bebek oluşumunu görmediğim için korkuyorum sürekli belirti arıyorum vücudumda o nedenle sormak istedim sizlere 😍 benimde tek göğsümde tıpkı adet olacağım zamanki gibi sert bi top gibi bişey var ve o ağrıyo 🙈
MMelissaaa- Tugcesena haklı olarak canım bende Allah’ın izniyle yarın gideceğim inşallah keseyi göreceğiz 🙏🏻
Tugcesena MMelissaaa- ya inşallah 🙏 Allah ım kalbini duymayı da nasip etsin 🥹 beta hcg yi kaç gördün acaba? Gerçi benimkisi tüp bebek seninkisi normalse aynı olmaz ama 🥹 ay çok şey sormak istiyorum şuan sanaa. Bebeğin mesela kaç hafta kaç günlük görünüyor son regl tarihine göre?
MMelissaaa- Tugcesena son regl tarihime göre 6 haftalık görünüyor canım ben 3 gün gecikince test yaptım silik çıktı test verdim kanda 8 çıktı doktor çok düşük dedi atışa bakacağız önce dedi kimyasaldan şüphelendi. 2 gün sonra 40 oldu 4 gün sonra da 387 oldu aradan 10 güm geçti işte yarına anca randevu verdi ilerlesin diye geç döllenme dedi doktorum yarın inşallah belli olur kaç haftalık olduğu. Senin değerim kaç çıktıııı
strawbery Tugcesena sıkıntı yoktur canim benim tum hamileligim boyunca adet donemi yaklasinca gogus agrilarim olur hatta agridan cok acir ve kasinir korkmak
Tugcesena MMelissaaa- ben tüp bebek yaptım. Transferden sonra 10. Gün yaptırdım 191 çıktı 🥹 keseyi görmeden belli olmazmış sanırım hiç bişey 🙏 birbirimize dua edelim olur mu 🧿
MMelissaaa- Tugcesena sabır gerektiren bi süreç canım keseyi görsek bi yanımız rahat edecek bi yanımız yine huzursuz. Yolumuz uzun. Allahım inşallah sana da bana da nasip eder kucaklarımızı boş bırakmaz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Haberdar et bana gelişmelerinden güzel haberlerini bekliyorum 🙏🏻🫶🏻
MMelissaaa- Tugcesena canım maşallah diyelim artışın iyi en azından bu güzel bir şey. İnşallah keseyi görmeye kalbini duymayı veeee sonrasında allahım kucağına almayı nasip eder inşallah güzel düşün stres yapma artık düşünmen gereken bi canın var 🥰
melegimo Çok uykum oluyordu her an uyurdum , test yapmadan iki gün önce vajınal kaşıntım oldu (kesin hamıleyım dedim ) göğüsler zaten büyüdü gibi ve uçlar çok hassastı. Birazda koku hassasiyeti vardı