bukurosnana bir hafta önce bende bu şekilde kaşınmaya başladım bacaklarım komple benek benekti belimden itibaren aşırı şiddetli kaşınıyordu gebelik kolestasına bakıldı yok denildi şükürler olsun. İki tane cildiye doktoruna gittim birisi direk pupp hastasisin dedi bende üstelemedim yazdığı kremleri kullanıyordum. Ama araştırdım internetten benim pupp hastalığı ile alakam yok( pupp, gebelikte ortaya çıkan cilt rahatsızlığı. Şiddetli kaşıntı ve döküntü oluyor her yerinizde.) Benim sadece bacaklarım benek benekti ikinci gittiğim cildiye uzmanı ise. Her yaz karşılaştığımız bir durum egzama olmuşsun dedi kremler verdi, lakin ben hala kaşınıyorum asla uyuyamıyorum beni sadece bıttım sabunu ve soğuk duş rahatlatıyor. Buz kalıplarıyla uyuyorum. Doktor da dogurunca geçer dedi 33 haftalığım daha kendimi hep serin tutuyorum. kızarıklıklar kremle geçti ama kaşıntı hiç geçmiyor tırnaklarımı kökünden kestim her yerim tırnak izi oldu çünkü. Size diyeceğim arkadaşlar doktor dediki çok karşılaşılan bir durum yazın dedi. Hormonların tavan yapıyor sıcaklar etkiliyor dedi. Size tavsiyem bıttım sabunu alın ılık duş alın günde iki defa. Ve sürekli nemlendirici kullanın vücudunuz kuru kalmasın ben zeytinyağı kullanıyorum asla kuru bırakmıyorum 😢