bukurosnana Biranneadayi89 sen alerji de olmuş olabilirsin ozaman canım. Bende döküntü yok hix sadece kaşıntı ve özellikle geceleri. Gündüz gic bisey yok. Ama uyku uyuyamıyorum diye stresten mi kaşınıyorum diye düşünmeye başladım.
Yum-6161 Bende bukurosnana bende sen gibiyim 11.haftadayım.. dün acile gittim avil serum yaptı kan sonuçlarım temiz çıktı alerji olabilir dedi..ama yaptığı serum tehlikeliymiş bebeğe..sonuçları down yada dıdak yarığı olabiliyormuş..bumda canım sıkıldı ..doktor sonuçta
Yum-6161 bukurosnana bende sen gibiyim diğee postun altına yazdım cevap olarak sence avil serum sıkıntı olur mu
merve21_ bukurosnana canim birşey dicem uyuz olabilir misin sen eger gece kaşıntı varsa o dur yani bende geçirdim ve sabahlara kadar uyuyamıyordum kaşıntıdan
bukurosnana Yum-6161 Bana doktor serum falan vermedi vallahi canım. Vugun testleri yaptırdım koleztas için şükür sıkıntı da çıkmadı. İçini sende ferah tut doktor o kadar da yüksek riskler barındıracak serum yada ilaç kesinlikle vermez bence. Kasintini kesti mi viraz peki. Benn gündüz çok iyiyim geceleri başlıyor. Ama döküntü falan hiç yok bakıyorum kızarıklık falan da yok.
Dark Yum-6161 olmaz ben gebeyken kaşıntı için taktılar, sorun olmuyor. Kim dedi sorun oluyor diye, öyle bişey olsa takmazlar. Endişe etmeyin Down sendromu kromozomlarla alakalı, dudak yarığı folik asit ile.
Yum-6161 Dark inş olmaz..hamile olan arkdaş sordum sağlık bilgisi olana sordum evet zararlı özellikle uyku yaptığı için direk bebeği etkiliyo dedi ..onun doktoru önermemiş yasak demiş..çok canım skıldı ..hamilelik herşeyi düşündürüyor🥹
Dark Yum-6161 ever uyku yapıyor ama bu bebeği neden etkilesin. Bu tarz durumlarda kar zarar oranına ve haftaniza bakılır. Siz başkasini dinlemeyin. Benim kziim 14 aylık herhangi bir problem yasamadik
Yum-6161 Dark sağolun ..içim hafifledi..inanın yaşadınız sizde zor zamanlar..herşeyi takıyorum..inş olmaz 🙏🏼Tşk ederim cevapladığınız için.
Dark Yum-6161 rica ederim. Benim haftam büyüktü ben kolestaz oldum 35-36 falandı. Hem bir kere serum yedim hemde avil krem kullandım. Hastanede yatıyordum bir sürü doktor gördü yani. İnsan evet endişe ediyor ama inanın bu durumu yaşayan cok
Yum-6161 merve21_ kan tahlili yaptılar temiz çıktı bişeye alerjin var dediler işte sıkıntı yaptıklrı serum..
bukurosnana merve21_ yaaa bilmiyorum ki canım uyuz nasıl kapılır nerden kapılır ki . Uyuz ildugumu nasıl anlarım peki. Vücudumda döküntü yok. Birtej geceleri başlıyor. Tüm.gun rahattım mesela şuan kaşıntı tatlı tatlı gelmeye başladı. Uyuz testi falan mı var. Yoksa cildiyeye gitsem anlar mı hemen
Yum-6161 Bide daha 11 haftalığım ben..yani doktordan doktora değişiyor tabiki de bu yapılan avil serum dışında canımı bişe sıkmadı..kaşıntım geliyo bazen oluyo bazen olmuyo..
isimyazmakzorunlumu bukurosnana uyuz olabilir mi acaba? Onda da vücutta ufak kabarıklar ve özellikle gece kaşıması oluyormuş.
bukurosnana isimyazmakzorunlumu Hiç kabariklar yok yavrum vucududma sadece kuru tatlı bir kaşıntı. Uyuz muyumdur acaba nasıl anlaşılır ki uyuz olduğum ayy fena huylandim. Ama uyuz olsam tüm gün kasinirim diye düşünüyorum vietek geceleri kaşınıyorum ben
minisinannesiiii bukurosnana bi test yaptirin gebelik kolestası olabilir bende kasiniyodum vücut kuruluğu varmış bıttım sabunuyla yıkanmaya başladım o iyi geldi bide doktor sık sık yıkanma çok sıcak suyla yıkanma demişti banyodan sonra nemlendirici sürebilirsiniz ama mutlaka test yaptırın derim gebelik kolestası önemli bi hastalıkmış doktorum demişti
bukurosnana minisinannesiiii Baktırdım hayatım sonuçlarım temiz çıktı çok şükür anlattığın belirtiler zaten koleztas gibi değil. Koleztas olanlar hiç duramıyormus sürekli kaşınıyor özellikle el ayak içleri dedi. Ben bietek geceleri kaşınıyorum. Anlamadım ki sebebini. Çözemedim yani. Uyuzsamda fena needen kapiliyo uyuz onuda anlamadım vallahi daha çok stres oldum huylandim
Yum-6161 Hani gebeliğin ilk 3 ayı çok önemli diolar ya..bebek için..sanırım onunda etkisi var..bebeğin sinir sisteminide kana karıştığı için etkiliyormuş zararı var sakıncalı dediler..bilmiyorum..inş hiçbirşey olmaz..sağlıcakla kucağımıza alırız..yolumuz uzun daha..
Dark Yum-6161 her zaman vücuda giren her şey bebeği etkiler. Kendinizi strese sokmayın, güzel düşünün. Niceleri bu yollardan geçti, bende dahil
Yum-6161 Yediğin dokunmuş olabilir dedi alerji testi yaptır dedi kadın dopum acilindeki doktor..benim sıkıntı yaptığım inanın o değil şu avil serumdu.