bayanelaa Kızlar hic yaptırmadım ama cok beğeniyorum, Doğumda yada sonrasında zor mu olur ki kullanımı vs. Nasıl 🫤
Bellacaio bayanelaa bana zor geldi. Üstüne yatma, ovuşturma, yıkarken dikkat et gibi gibi gibi bi sürü şey söyledi kız. 1 ay kadar kaldı sonra cıkarttırdım. Ama beğeniyorum bende. Doğal olanları. Yelpaze gibi yoğun olanları begenmiyorum.
Saaki bayanelaa orjinal kirpiklerinize veda etmek istiyorsanız güzel tercih ☺️ ne kadar kaliteli olsada bir miktar kirpikleri etkiliyor
Pineapplee bayanelaa ilk kez yaptıracağınız biseyi şimdi yaptirmak risk değil mi 😂 hamilelikte hersey daha hassas oluyor gözleriniz alerji falan yapmasin Allah korusun 🤦🏻♀️
bayanelaa Bellacaio evet bende doğal olanı düşünüyorum ama iste sürekli dökülenleri tekrar git yaptır o kadar da para 🫣 ama çokta güzel duruyor doğumdan önce yaptırıp sonrasında kendimi daha iyi hissedermiyim hissindeyim 😂
heyecanlianne0 Bellacaio Evet doğal olanlar çok hoş ama bakımı zormuş arkadaşım yaptırdı göz makyaj temizleyici vs yasak hep dökülmeye başlayınca da kötü duruyo
bayanelaa KayraVeAnnesi_06 bende öyle düşünüyorum ama cok kararsız kaldım o kadar para verip dökülünce her seferinde gitmekte zorlanırım ama iste kendimi de güzel goresim var doğumda ve sonrasında bilemedim 🫤😂
Tugceplt bayanelaa ben kuaförüm kuzum yapıyorum ve sürekli yaptırıyorum 7 haftalık hamileyim ve evde en azından aynaya bakınca kendimi iyi hissetmeme yardımcı oluyor çünkü ipek kirpik olunca makyaja gerek olmuyor onların numarası ver gittiğinde en dogalini istediğini söyle ve her düşen kirpiği gidip taktırmak zorunda değilsin illaki tek tük dökülme oluyor ama 1 ay dolana kadar o dökülenler çok belli olmuyor senin tek yapman gereken ilk yaptırdığın gün 12 saat su vurmaman ve duştan sonra ovusturmaman gönül rahatlığıyla yaptırabilirsin ve dediğim gibi biz hamiş anneler sürekli makyajla ugrasamadigimiz için güzel bi gorunum oluyor
KayraVeAnnesi_06 bayanelaa Aynen çekim yaptırırken ağrım sızım birşeyim olursa makyajımı yapamam , kardeşim doğum yaptığında hastanede makyajını ben yapmıştım bana kim yapacak 😬 o yüzden yaptırmam lazım kurtarıcı olur benim için ✔️🙈
bayanelaa KayraVeAnnesi_06 sonrasında ne kadar süre kullanılıyor ne yapılması gerekiyor acaba 🤷♀️ Tek tük düşünce kötü duruyor cunku 🙃
KayraVeAnnesi_06 bayanelaa Hiç bilmiyorum ama arkadaşım hep yaptırıyordu 1,5 ay rahat kullanıyordu tatile de gitti geldi birşey olmadı Bir ay kala nasip olursa yaptırmayı düşünüyorum o kadar idare etse yeter 🙏🏻
Japonannesi KayraVeAnnesi_06 bende çok istiyorum doğum.oncesi ama kirpikler ağır gelir migrenim tutar diye korkuyorum😀 göz makyaji bile yapamıyorum ben bide kirpiklerim dökülürse
bayanelaa KayraVeAnnesi_06 bende konuştum ama düşme ihtimali cok yüksek 1 ay öncesinde 10 yada 15 gün önce önerdi
Japonannesi Melek_Erten ben onu yaptırdım boşuna para sonrasında da biri daha inik kaldı kaç sene oldu yaptırali rimel sürünce bı sure sonra sağ gözünün ki aşağı düşüyo diğeri daha havada bozuldu yani kıvrımı fotolarda beli oluo
bayanelaa Melek_Erten İpek kirpik kadar etkisi güzel olmuyor ki amaaa 🫤 2 defa yaptırdım ama hafif bi kıvrım oluyor 🤷♀️
Melek_Erten Japonannesi iyide kirpikler aylik dökülür. Yeniden cikar yani öyle kalması imkansiz. İslem 3 ile 5 hagta arasi kalici oda kirpiklerin dökülme hizi falan. Ben onceleri yaptırıyordm. Simdi seti aldm evde kendim yapıyorum hic bi sorun da yasamadim.
KayraVeAnnesi_06 Japonannesi Ben alışkınım normalde güzellik uzmanlığı okudum Makyajsız dışarı çıkmam , zaten o yüzden yaptırmak istiyorum Kendime güvenebilsem yapabilirim diye inansam takma kirpik takarım ama ilk doğumum beni neler bekliyor nasıl olacak bilmiyorum . Çekimde yapacağım için İpek kirpik düşündüm Alışkın değilseniz bilemedim 🤔
prematureannesi_ Ben beğeniyorum İpek kirpiği daha öncede çok yaptırdım kirpiklerimde dökülme de oldu toplamaya çalıştım ama ne kadar toplanabildi çok az ama alışkanlık oluyor her aynaya baktığında hele birde kendi bakımına düşkün bir bayansan her defasında fazla fazla atılmasını istiyorsun 😂
bayanelaa Pineapplee ayyyyy zaten normalde de hassas 🫣 ama iste doğumda ve sonrasında rahat etmek istiyorum. 🫤
Nazlimom bayanelaa doğuma giderken taktırdım cok rahat ettim allık sürüp cıkıordum dışarı ama dökülmeye başlayınca azalıor sonra kullanışsız oluyor rimel sürünce kirpikler birbirine girior doğum sonrasıda taktırmıştım pişman oldum bidahada taktırmam😂