Alyamom35 Ganfet iğne daha etkili demişti doktorum o zaman kullanmıştım canım ama İnan hatırlamıyorum. Bu ikinci gebeliğim yiyecek ekmeği varsa doğacak kalbini ferah tut 🙏🏻
Nnzhktt Ganfet koruyucu iğne falan vurmadı mı ilk gittiğinde afedersin ama o nasıl öküz bi doktormus o nasıl laf yaa
Ebalp ElifClk canım sende sürekli kontrol altında ol ozaman 1 ay sonrs gitme mesela kontorole baska doktorlarads git gozuk bisey olmasin yani
Alyamom35 ElifClk bilmiyorum ki ne demek istiyorlar o panikle hiç sormamıştım başka Dr gidip kalp atışlarını duyuncada diğerinin söylediği umrumda olmadı.
Alyamom35 Ganfet ah canım ya aynı şeyleri yaşamışız. Çok iyi anlıyorum seni . 😔 Ama o Dr a fazla güvenme başka Dr bak kendine. Kalbinin durduğunu nerden anlayacaksın sen müneccim misin ?
Ganfet Arkadaşlar 3 tane doktor gezdim ama hiç biri bşrley demedi yapmadı düşük başlamış bekle düşünce gel dedi 😕😕
Evremanne Böyle durumlarda en iyisi 3. Basamak hastaneler yani üniversite hastaneleri her türlü müdahalede bulunurlar
MerveErdalKam Ganfet benmdee 6. Haftamda kanama olmustu dr gittim kalp atişi vardı iğne ilaçvar verdiler başka bi dr dami gitseydim benden oyle bi parca geldiki bebeğim sandim oğlum sımdı 2,5 aylık oldu doğdu tel dr kalma belki tutunması için bi ilaç verirler
Mela Figennn canım bende 17 haftaligim kanamam gelip tekrar duruyor pıhtıli ufak ufak dOktar rahim ağzında kan pihtisi var biraz daha gelicek korkma ama yoğunlastigi an gel dedi iğne oldum 1 gece yatış yaptım geldim ama suan az az geliyor inşallah bir an once kanamalar durur bebeğimiz sağlıklı olur korkma
Figennn Mela İnşallah canım burda ultrasondada bakmadılar hep bi endişeliyim bugun çok şükür kanamam olmadı🙏🏼 Dün de cok az dı kanamam ama kan işte normal değil. 8 gün sonra detaylı ultrasona gidicez bakalım inşallah herşey yolundadır🙏🏼 Sağlıkla gelsin kuzularımız❤️