DilekayiroluAy Ganfet başka doktora gitseniz kalbi atiyorsa bi umut vardır belli hem çok kanama sizede zarar verebilir Allah korusun
Mom534545 Ganfet ya canm bnm kalbi durunca gel ne demek sen nereden bilecen 7 haftalık bebeğin kalbinin durduğunu hić durma başka doktora git durdururlatlr dusugunu
Alyamom35 Ganfet aynı şekilde kanamalarım vardı kesen büzüşmüş kürtaj yapmamız lazım dedi ta ki ben başka doktora gidip kalp atışlarını duyana kadar ilaçlarla durdurdular kanamayı. Başka doktora gidin zaman kaybetmeyin. Allah’tan umut kesilmez.
Ganfet Alyamom35 bu gün gittiğim 3. Doktor progrston verdi zaten kullanıyordum dozunu 4 e çıkardı ama hiç bir etki etmiyor 😕😕
ElifClk Alyamom35 büzüşmüş derken nasıl yani yayık gibi mi 7 haftalık hamileyim de doktor kese şeklini beğenmedim yayık biraz ama kalp atışı falan güzel şeklini beğenmedim diye sağlıksız gebelik anlamına gelmiyor tabi falan dedi kafam karışık 😔
Alyamom35 Ganfet iğne daha etkili demişti doktorum o zaman kullanmıştım canım ama İnan hatırlamıyorum. Bu ikinci gebeliğim yiyecek ekmeği varsa doğacak kalbini ferah tut 🙏🏻
Asminsmom Ganfet benimde soylediklerinin aynisi başıma geçen Aralık ayında geldi kalbi durmadan mudahale edip kurtaja aldılar şuan 26+3 haftalık hamileyim nasipse Aralik ayında doğacak kizim bebekler kendi kismetleri ve istedikleri zaman bizi buluyorlar zor ama geçecek Allah yardımcın olsun
Ebalp ElifClk canım sende sürekli kontrol altında ol ozaman 1 ay sonrs gitme mesela kontorole baska doktorlarads git gozuk bisey olmasin yani
Alyamom35 ElifClk bilmiyorum ki ne demek istiyorlar o panikle hiç sormamıştım başka Dr gidip kalp atışlarını duyuncada diğerinin söylediği umrumda olmadı.
YagizAsyaMom Ganfet ne demek kalbi can çekişiyor tövbe yarabbim ya. Kalbinin durduğunu sen nerden anlı an bacım Allah aşkına kalk git başka doktora
Annisshh Başka doktora gitme imkanın varsa hemen git hiç durma hem bebeğin hem senin için çok tehlikeli.. Belki bebek için birşeyler yapabilirler.. Bu doktorları da Allaha havale ediyorum bir canı kurtarmak yerine başından savmak ne kadar etik ve insanlığa sığar.
Alyamom35 Ganfet ah canım ya aynı şeyleri yaşamışız. Çok iyi anlıyorum seni . 😔 Ama o Dr a fazla güvenme başka Dr bak kendine. Kalbinin durduğunu nerden anlayacaksın sen müneccim misin ?
Ebalp Canım sen o doktora bakip eve gecip oturdun mu baska doktors gitsene kalbi can cekisiyo ne demek ya salakmi o doktor mudahale edebilir ne durumlardan donenler var umudunu yitirme ve bekleme direk baska doktora git ogne yaparlar biseyler yaparlar Allah buyuktur Allah yardimcin olsun
Nnzhktt Ganfet koruyucu iğne falan vurmadı mı ilk gittiğinde afedersin ama o nasıl öküz bi doktormus o nasıl laf yaa
Ganfet Arkadaşlar 3 tane doktor gezdim ama hiç biri bşrley demedi yapmadı düşük başlamış bekle düşünce gel dedi 😕😕
Evremanne Böyle durumlarda en iyisi 3. Basamak hastaneler yani üniversite hastaneleri her türlü müdahalede bulunurlar
MerveErdalKam Ganfet benmdee 6. Haftamda kanama olmustu dr gittim kalp atişi vardı iğne ilaçvar verdiler başka bi dr dami gitseydim benden oyle bi parca geldiki bebeğim sandim oğlum sımdı 2,5 aylık oldu doğdu tel dr kalma belki tutunması için bi ilaç verirler