Sshr35 Merve3593 Evet çok şükür azaldı günlerimiz rabbim sizede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲❤️
Tospikkkk Hayal_Annesi teşekkür ederim canım 34 haftalık doğdu ciğerleri gelismemisti ve emme refleksi de gelismemisti tam olarak o yüzden
Kokenilya Tospikkkk sen nerden takiplisin 😊 önce sen doğur benim ilk çok korkuyorum 😅 bu arada kaç yaşındasınız 😌
srnglcskn Merve201119 en son 7500dü ama her ay zam geliyor. Yani Eylülden sonra yine zam gelir ben ilk gebe kaldığımda 5500dü (19 haftalığım ilk öğrendiğimde 6haftalıktı ne kadar hızlı zam geldiğini tahmin edin)
Seymaymn ilknuribrahimbelis doktorlar iyi doktorlar girmiyor zaten ebeler giriyor doguma agzına sıcıp bırakıyorlar resmen bide dogum bitince gelip para istiyorlar 😀😀😀
ozumunannesi Sems01 14000 doğum normal sezaryen aynı. Normal 1 gece, sezaryen 2 gece kalıyor. 415 muayene, 66 nst
Aybigesrky srnglcskn canim cinarlidan memnun kalmadinmi neden acaba bende kontrolleri ciglide dogumu cinarlida dusunuyordum
srnglcskn Aybigesrky ilgisizlik yüzünden memnun kalmadım ben doktorumun acil bi şekilde gittiğimde ki tavrından maalesef ( ne hastaneye telefonla ulaşabildim ne doktoruma)