KubraKaranKaya Buca şirinyerdenim 36+1 tüp bebek 2 hafta önden gidiyor oğlum. Karataş hastanesinde doğuracağım 12 eylülde sezeryan ile
Gizemozge92 Kokenilya Kokenilya senle günümüzde aynı hemen hemen ben bugün 31+2 oldum bnde karsıyakadan . Kızın mı olcak oğlun mu 😀
Blossom00 Su4835 Sada hastanesine gidiyorum bende oraya bende gitmek istiyodum ama biraz uzak kalıyor diye gitmedim
Su4835 Blossom00 evet haklısınız biraz uzak kalıyor ben de dr çok memnunum o yüzden o hastaneyi seçtim.siz kime gidiyorsunuz sadada
Merve3593 Sshr35 ya öyle mi bende orda oturuyorum kamil tuncaya yakınım. 14. Haftaya giricem yarın, ya siz😍
Hayal_Annesi Selcanmeral Yaşam Kemal Akpak çok iyi bir doktor tavsiye ederim Gata mezunu uluslar arası çalışmış ve de makaleleri var
Rabia49 Merhaba kızlar bende Narlıdere de oturuyorum bir kizim var bir de oğluşum olcak 25+1 haftaligim
Sshr35 Merve3593 35 olucam yarın nasipse şimdi muaneye geldik 😍 ceren hanımdan çok memnunuz inşallah doğumdada sorun yaşamadan atlatırız 🙏
Merve3593 Sshr35 evet çok pozitif güleryüzlü ve tatlı biri😍 oo sizin az kalmıs maşallah😍 biz daha yolun basındayız
Sshr35 Merve3593 Evet çok şükür azaldı günlerimiz rabbim sizede sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin🤲❤️