Bade5 Nrsmao bende raporluyum ama her seferinde ücret ödüyorum en son 2 kutuya 200 ye yakın nişey ödedim ödemeyenlerin genetik sonucunu mu farklı acaba
Nrsmao Bade5 inanın bende anlamış değilim. Her gittiğimde yanlız 2 yada 3 kutu yazılabiliyordu ilk defa 9 kutu birden verdiler
Damlaa__ Ertunur18_ Yaklaşık 4-5 aydır kullanıyorum doktor rapor yazıyor ben göbeğimden vurduruyorum acımıyor fazla eşim vuruyor. iğnem az kalmıştı doktorum izine ayrılcakmış bgn eczaneden 1 kutu aldım 520₺ verdim raporsuz çok pahalı 😒
Ertunur18_ Damlaa__ gerçekten çokmuş, raporla alırım bende inşallah bende. Teşekkür ederim , sağlıkla gelsin yavrunuz💕🌸
Cgdm34 Ertunur18_ bemde ilk coraspırıne basladım sonrasında 1 ay sonra dıger adetımı göremeden hamılr kaldım doktorun dırek ıgneye baslattı canım🌸benım surecım gerckten umdugumdan daha eahat ılerlıyor sende kendını sakım strese sokma bolca dua et 🙏
Ertunur18_ Ertunur18_ Cgdm34 Allah’ım bana da nasip etsin sağlıkla inşallah , çok sevindim adına sağlıkla gelsin yavrunuz teşekkür ederim💕🌸
Yasemin585858 Ertunur18_ ben özele gidiyorum ama doktor direk raporlu yazıyo zaten. Sanırım devlettede durum aynıdır. İğne bitince devlet acilde yazdırdım aldım direk
teacherozlem Ertunur18_ devlet karşılıyor ben rapor çıkarttırdım normalde 300 küsürdü 50 küsür ödüyoruz
Dilaraglr teacherozlem hangi geninizde pıhtı çıktığı önemli . Benim önemli bir genimde heterzigot çıktı , mecburi kullanmak zorunda olduğum için , ayriyeten yüksek riskli gebelik olduğu için doktorum ona göre rapor hazırladı. O yüzden olabilir
teacherozlem Dilaraglr bana kan tahlili yapılmadı sadece iki sene önce kimyasal gebeliğim oldu bir de tüp bebek doğuma kadar kullanacaksın dediler sanırım ondan ücretsiz alamıyorum tahlil yok
Dilaraglr teacherozlem Anlıyorum dediğiniz gibi genetik testin sonuçlarına göre rapor yazıyor doktorlar