Orkide_20 Kızlar , 20 li yaşlardan sonra dolgu botox yaptıran var mı ? Memnun musunuz ? Özellikle göz altı kırışıklıkları için dolgu , kaz ayakları için botox yaptıran var mı? 23 yaş botox dolgu için sizce çok mu erken
Selamcanim Orkide_20 yahu bebek gibi suratın vardır senin. Ne dolgusu ne botoksu. Gel 35ine bak bakalım ondan sonra yap. Şimdiden yaparsan cildin erkenden yaşlanır yazık olur.
kediliyagmurr_00 Orkide_20 bu tür işlemler 25 yaşından sonra öneriliyor zaten. Eğer istiyosan öyle dedikleri gibi 35 ini felan beklemek gibi bi hata yapma çünkü ileri ki yaşta yaptıgın botox etki etmiyor ya da çok kısa sürüyor. Ama bu işlemleri çok güvenilir doktor kontrolünde bi kliniğe yaptırmanı öneririm 🌼🌼🌼
Cgdm34 Orkide_20 yasın o kadar kucuk ki sımdıden yaptırırsan 40 na varamadan cıldın cok kotu olur bılgın olsun canım 🙏
Orkide_20 Selamcanim ya göz altlarimda ve yanlarda kırışıklık olmaya başladı çok mimik yapıyorum çok gülüyorum bu da yaşlanmisim çökmüşum gibi gösteriyor çok üzülüyorum 😊 şimdiden çaresine baksam diyorum
Pnryprk Öncelikle botoks karışıklarını önlemek için yapacaksan erken başlaman faydalı ama sakın göz altı dolgusu Işın falan yapma, en hassas cilt alt dokusu göz altı dokusudur. Artık botoks Dolgu saç boyatmak kadar basit bir dokunuş. Yeter ki abartıya kaçmayın
Orkide_20 Pnryprk anladım , hani siz olumsuz bir şey mi duydunuz çevrenizden diye sormak istedim 😊 yani dolgunun sakıncası mi var acaba diye 😊
Mrv_mlk Ben yüzüm çok terliyor diye geçen sene medikal amaçlı botoks yaptırdım alnıma ve kaş çevreme. Mimikleri yapamadım epeyce bir süre hatta başta çok tuhafıma gitti ama bence yaşlanmadan yaş almak önemli diye düşünüyorum gebelikten sonra tekrar yaptırmayı düşünüyorum cilde ayrı bir parlaklık veriyor bu arada ben baby botoks denilen az miktarda yaptırmıştım 25 yasındayım ama mimiklerimi çok kullandııgım ıcın alnım çizgi çizgi. Bence yaptırılabilir :) en azından 1 kere baby yaptırıp denemekten bir şey olma :)
Orkide_20 Mrv_mlk denicem teşekkür ederim memnun kalmanıza sevindim 😊 parlaklık kazandırdığını bende duymuştum . İnsan rahatsız oluyor genç yaşta bence
Pengu Orkide_20 24 yaşımdan beri yaklaşık 10 yıldır her yıl botox yaptırdim. Yüzüm çökmedi öncelikle bunu belirteym😂 hatta alnımda kaşlarımın ortasında çöküklük vardı kayboldu . Yani ihtiyaç duyuyorsanız yaptırabilirsiniz. Hatta mimik kullanımını azalttığı için kırışıklıkları azaltıyor.
Citlenbik Orkide_20 bende alnıma ve göz çevreme botox yaptırıyorum ama hamilelikte zaten yapılmıyor ama emzirirken benim doktorum gene de yapmıyor ve çok güzel oluyor botox zaten çizgi oluşmadan yapıldığında fayda ediyor çizgiler oluştuktan sonra bir faydası yok baby botox yaptırt ilk ömce hafif doz sonra isteğine göre şekilderirsiniz doktorunla
Orkide_20 Citlenbik sizin yaşınız kaç acaba 😊kaç yaşında yaptırdınız 😊 donuk bir ifade olmasından korkuyorum açıkçası yoksa kırışıklik genetik ya da fazla mimik kullanimindan derinin inceliginden birden kilo alıp vermeden gibi bir çok sebepten dolayı olabiliyor 😌 yerleşmeden önlem almak daha mantıklı daha iyi en azından
Citlenbik Orkide_20 34 ama bende hiç kırışık yok parlak bir cilt ve kırışık olmaması için yaptrdım ve doktora yaptırdım ve hani donuk ifade olmuyor kimsede anlamadı sadece gülünce gözlerimin kenarında hani çizgi olur o olmuo ve alnımı ben çok mimik yapıyordum onu yapmadım ama ben yaptığımı sanıorum ama dışardan çizgi çıkmıyor hani öyle felç gibi olmuyorsunuz
Camburnu61- Orkide_20 Orkide_20 yaptır mutlaka bu zamanda kırışıklık olduysa devam eder botoks iyi geliyor migrene diş sıkmalarına parlak görünüm oluyor dolgu da öyle . Maddi durum yetiyorsa yaptırın .
Orkide_20 Camburnu61- artmasını istemiyorum daha çok genç yaşım o yüzden yaptırayım dedim ama kimisi çok kötü olursun sonra falan diyolar bence çok kötü olmasından ziyade daha iyi olabilir kırışıklık yerlesmemis olur diye düşünüyorum
Defne_momm Orkide_20 23 yaş bence erken ama en geç 30 yaşında başlanmalı sen güzel nemlendiricini maskeni bakımını ihmal etme gene 4-5 Yok daha dayan derim. He ama dudak / burun v.s. istiyorsan yaptır o ayrı ama herşey kararında daha minimal olunca çok şık duruyor aklında olsun. 😊 bende hamilelikten sonra yaptiracagim ama yaşım 29 oldu zaten yüzünüzdeki çizgiler çok belirgin olunca dolgu botox çok bir işe yaramıyor.