Deletedmom_30 berosunannesii evet çünkü aşırı kasık agrim ve dikiş ağrım vardı ki iyiki bakmis açıklık baslamis
Elvanguzel Deletedmom_30 ayyy masallah daha saatler önce biri Eda dogurdun mu yazmış hayır demişsiniz zaman ne çabuk geçiyor duygulandım bir an 😢 Şimdi minik kollarınizda masallah nasıl oldu canım kac kg doğdu prens mi prenses mi🥰
Deletedmom_30 Elvanguzel oglum oldu 💜☺️ evet tam o sirada muayeneye gelmiştim nasip dogurmayaymis ☺️3.140 gram dogdu☺️
Rapunzelinanasi Deletedmom_30 aaa yorumlarını okuyordum hangi ara doğurdun 😂😂 tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun 😂🌸
Hediyemmm Deletedmom_30 hadi gözün Aydın sağlıkla büyüt banada dua et sağlıkla kucağıma alayım bebeğimi 🥰🥰😍😍🤲🤲🤲
Kokenilya Deletedmom_30 Hayırlı olsun bebeğim. Rabbim acısını göstermesin analı babalı büyütsün. Vatanına milletine hayırlı bir evlat olsun 🥹
Deletedmom_30 Halaycibasiteyteyaheyytilili ya ne guzel benim ilk oglum 1 yasini doldurmadan dogurdum bende darisi sana insallah☺️❤️
Elvanguzel Deletedmom_30 oyy Masallah küçük prens hosgelmis sağlıkla anneli babalı büyüsün inşallah Hayırlı olsun tekrardan 🤲🥰