Merhabalar stresli günlerden sonra bugün müjdemi aldım 🥳🥹 22 temmuz da adet görmüştüm en son adetim bittikten 6 gün sonra kahve rengi akıntı geldi burada da başlık açmıştım bana yumurtlama akıntısı olabilir demişlerdi neyse normalde adete yakın kasık ağrım olur ama nedense daha adete üç hafta varken başladı ağrılarım bi şeyler hissediyorum ama kesin negatif diyor bi yanım. geçen hafta erken gebelik testi yaptım negatif çıktı artık ümidi kestim zaten ama yinede diyorum ya bi his var içimde dün sağlık ocağına gittim normal kan tahlili yapmaya doktora dedim bir de betaya bakarmısınız sabah sekizde uyandım kendi kendiliğinden bi bakayım dedim sonuçlara bi de ne göreyimmm beta 353 😱🥹 eşimi uyandırdım kalk kalk hamileyim diye uykulu haliyle şoka girdi adam 😂😂😂 öküz hayırlı olsun diyo. Birde belirti olarak koku hassasiyetim oldu ve canım et tavuk gibi şeyler çekiyodu göğsümde çok az hassasiyet vardı ve duygusallık vardı üzerimde 🥰 burdaki bütün isteyenlere dua edeceğim rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin benim imtihanım aslında yeni başlıyor bundan önce bir aylık bebeğimi kaybetmiştim şimdi karnımdakininde ölüm korkusu saracak Allah kalbimizi ferahlatsın ve sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin ❤️❤️❤️