acemimuhendisanne Selam kızlar , Adetime 7 gün var duygusallık ve çok az bulantı dışında hiçbir belirtim yok bunlarda psikolojik olabilir emin değilim. Biraz önce dayanamadım test yaptım 10 dakika içinde hayalet bir çizgi var gibi ama emin olamadım sizde bakar mısınız https://resimyukle.io/r/UfFL4qxwGY
acemimuhendisanne ogrencianne35 şimdiye kadar o kadar çok test yaptım ki hiç böyle bişey olmadı daha adetime çok var inşallah yenidir 🙂
ogrencianne35 acemimuhendisanne eğer imkanınız varsa özel hastaneye gidin en fazla 60 70 lira 1 saatte belli oluyor
acemimuhendisanne ogrencianne35 adetime çok var haftaya randevum var zaten sabredebilirsem o zaman yapacağım 🙂
Gmzbiri acemimuhendisanne canım test bozuk gibi renk dağılmış sanki istersen tekrarla biraz zaman geçince. Allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Gmzbiri acemimuhendisanne birkaç gün sonra kaset test değil de erken gebelik testi deneyebilirsiniz. Kaset test adet günü ya da sonrasında sonuç veriyo.
Gmzbiri acemimuhendisanne predictor, comfort gibi markalara bakabilirsin canım. Eczaneye söylediğinde direkt veriyolar herhangi birini
Brn23 Gzdmrt2905 beta 41 çıktıktan sonra ne kadar süre sonra doktora gittiniz kesesi ne zaman oluştu ☺️Benim 20 çıktı da ne zaman gitçem bilmiyorum