cemilev Hllemrgks Yok canim göstermiyor kalın kumaşları ama sabahlikli olanları da var iyice bakarsan uygun bulursun arada
Karamm Hllemrgks canım ben çok araştırdım fiyat karşılaştırması yaptım kendi çapımda. Banada pahalı geliyordu. Arkadaşım instagramda bir adres yolladı ordan getirttim 3 lü takım 100 tl eğer sanada uyarsa bak derim.
Oykub Hllemrgks internetten de satışları var bazı mağazaların. Google’dan havuçludan mağazalar diye arayabilirsiniz
Okaradeniz Hllemrgks dagide outletler oluor ara ara git bak ben ordan aldim 59-60 tlye hic de kotu olmayan modeller var.
rileyss Dilansncr yıkadım ütüledim hiçbir şey olmadı valla ben de bu kadar iyi bir şey beklemiyordum :)
Edddaaa Trendyol san aldım değişmezlik olsun diye markası cicimod 45₺ , kumaşı da harika, sonra bide Mecit marka aldım üstü kadife 175₺ bir de Eminönü’nden beyaz takım aldım 150₺ 3lü
Mutlubirkalp Arkadaşlar sezeryan olunca gecelik tarzı mı giyilir yoksa pijama mı iyi olur 3 tane pijama takımı aldım gecelik rahat olmuyor dediler tecrübeliler yardımcı olabilirse sevinirim ☺️