Eceatar Hllemrgks canım lahusa pijaması olarak alırsan pahalı olur adı var yani . Alacağın bir önden düğmeli pijama takımı birde gecelik tarzı şey lahusa için değilde günlük giyim için desen o kadar pahalı olmaz sana tavsiyem lahusa diye bakma ☺️
Mutlubirkalp Hllemrgks lcw de 54 tl ye hamile pijama takımı var ben omlardan aldım dünya para vermeye gerek yok
rileyss Hllemrgks ben lcwden önü düğmeli hamile pijaması aldım 54₺, bir de yine lcwden gömlek pijama takımı aldım onu da lohusa pijaması olarak kullanacagım. aldıklarım bunlar : https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3245039&optionId=579941 https://www.lcwaikiki.com/model.aspx?modelId=3328358&optionId=580742
Tosbik Hllemrgks bn lohusa sepetinden aldim 89tl cok memnunum pisman degilim ama şimdiki aklim olsa lcw dan alirdim. Hem güzel hem uygun fiyatli
Melisahsendursun Mutlulugum hic ya kendi bebegi emzirmiyor oylede boylede o gugsu cikartcan disari simdikiler istwrki pjama olsu hatta cocugu kendi emzirsin ben yatayim gercekten devir cok tuhaf insanlari nasil yesek diye dusunuyolar omceden lohusa takimimi varmis
_Tugce_ Instagramda jar pierre diye bi site var ayrica outletide mevcut ben outlet defolu urun aldim cok.cok uyguna geldi 79 tl gecelik / sabahlik takimi kargo ucretide yok . defo cikmadi. :)
Umrnvrl Hllemrgks instagramda pijamaekseni_çeyiz_evgiyim_ diye bi site var 2pijama takımı 1 tane hastane çıkışı giyebilmek için eşofman tarzındaki takımı 165 TL’ye aldım canım
cemilev Hllemrgks Canim bende cok tereddutluydum lohusa sepetine girdim iki gecelik aldım biri 54 tl diğeri 70 kusur du ama kumaşları cok güzel beğendim emzirme bölmeleri de var istersen ordan bi bak canim en filtrele en dusuk fiyat seç ordan bak canim
Hllemrgks cemilev canim sabahliklari varmi oyle gecelikler ic gosteriyo sanirim sabahlikla giyilmesi gerekiyo
Melisahsendursun Hllemrgks camasir satan magazalarda var ama ister nettem al.istwr magazasan suamda hepsi ayni fiyat ne.gerek var o masrafa bi takim 100.lira yani lohusa pijama olunca farkli olmuyor gene dugmeyi aciyon gogsunu cikartiyon gereksiz bana gore bosa para
Busratye Süslü lohusa gecelikler için ne önerirsiniz. Bende sizin gibi lcw den aldım ama bir tane de süslü istiyorum bir ins. Sayfasına sordum 500 dedi ki oradaki en sade modellerdendi 😱
cemilev Hllemrgks Yok canim göstermiyor kalın kumaşları ama sabahlikli olanları da var iyice bakarsan uygun bulursun arada