Alisatina [bilinmeyen] inşallah benim doktorum cok iyi artı görümcemin calıştığı hastaneye gidiyorum doktorum bilçek e yolladı iyi dediler eşim görümcemle beraber gidicez eşim heryeri istemiyo Kendi araştırıp bakıyo
AskMavi Burcuuuuu canim bana da aynisini dedi bebk 24 haftasinda ama. Orda gorunen 26 hafta cikti sence sorun olurmu
Nnzhktt [bilinmeyen] bebeğe göre değişiyo galiba ben 37 oldum bugün 40 hafta çıkıyo ultrasonda ama hala gelmeye niyeti yok prensesin
FatmaOrhan Ben 25 haftalıkken gittim doktora 26 görünüyor du biraz iri bebek haftasına göre dedi ama doktor çokda umursamadım . Çünkü ultrasonda çıkan doğru olmuyor ya pek çevremde çok böyle gördüm kilolu bebek deyişte zayıf doğan yada 4 dediklerini gördüm 3.300 fln Doğan
Babies16 [bilinmeyen] aman benimki sozde 3 hafta ondeydi 39+1 im hala gelcek hanfendi.kendi 42 haftalik gozukuyor suan.ama tik yok 😊
Betul3425 MelikeHayrunnisa evet normal doğum oldu 🤦🏻♀️ Şimdi ikinci gebeliğim 34 haftadayım yine önden gidiyomuş bebeğim ve beni nasıl doğurucam korkusu sarmaya başladı 🤕
behrem benim de 2 hafta öndeydi ama en son gittiğimde doktor bütün ultrasonları ve detaylı ultrasonu inceleyip dedi ki aslında bebek 1 hafta önde sadece, erken döllenme olmuş. bu arada SAT nedir ya hep görüyorum bir türlü anlayamadım 😁