Akgunzeynep
Sata göre Doğum yapacaksın canım
denizefe
bebegm ıkı hfts ondeydı 4500dgdu 43hafata dgfu oda sezerysnla 😂
MelikeHayrunnisa
[bilinmeyen] kaç haftalık canım? Benimde 2 hafta önden gidiyordu 22 haftalıkken 24 görünüyordu şimdi 27 haftalığız normale girmiş. Anlamadım ki bende 3 4 gündürde birden karnım büyüdü yeniden kilo mu aldı ne yaptı bu bebiş😂😂😂
Maviss35
[bilinmeyen] benim de hep 2 hafta önden gidiyordu canımm 37 oldum şimdi haftasına göre uyumlu gidiyor😅
Tosbik
[bilinmeyen] bnmde bebegim 2hafta önde dr a sordum dogum tarihi degisrmi bu durumdan dolayi diye. Hayir hicbir etkisi olmuyor ddi
Alisatina
[bilinmeyen] önce yada geride olduğunu nasıl anlıyoruz? Doktormu söylüyor
Alisatina
[bilinmeyen] aaa ozaman bende öndeyim 1hafta once gittim 17+3günlük tü usg kagıdında 16+3yazıyodu burdaki görünende suan 18+1 günlük
Feyzaelifff
[bilinmeyen] ben 6+3haftalık hamileydim geçen hafta gittiğimde bir hafta sonra tekrar gel dedi ultrason kağıdında yine 6+3 yazıyor neden böyle Bi bilginiz var mı
Feyzaelifff
[bilinmeyen] çok teşekkür ederim🌿
denizefe
[bilinmeyen] evet erkektı 😂 karnm hıc ınmedı asaya agzıma grcsktı artık gıgsulerım 😂😂 10ay hamıle kaldm esım bıle askm askere gnderlım bız bunu dıyodu😂 doktoruda aynısını soledı vay masalah ne yedıysen anası bu aslana yarms hemen askere 😂
Betul3425
[bilinmeyen] benim oğlumda önden gidiyodu 4.100 doğdu. sata göre 39+3 te doğum yaptım. Kilonun fazla olması doğum zamanını etkilemiyo canm. 😊
MelikeHayrunnisa
Betul3425 maşallah:) normal doğum mu oldu canım🙈
Alisatina
[bilinmeyen] benimde ilk ve erkek karnım cok büyük duruyo normalden
Alisatina
[bilinmeyen] bende ayın 18.den itibaren gitcem ayrıntılı ultrasyona cok merak ediyorum
Betul3425
MelikeHayrunnisa evet normal doğum oldu 🤦🏻♀️ Şimdi ikinci gebeliğim 34 haftadayım yine önden gidiyomuş bebeğim ve beni nasıl doğurucam korkusu sarmaya başladı 🤕
MelikeHayrunnisa
[bilinmeyen] benim görümceminde bebeğin kafası çok büyük diyordu dr hatta o da 42.haftada doğum yaptı 4.050 gr doğdu normal doğumla. Doğum tarihini etkilemiyor sanırım kilosu. Allah yardımcımız olsun korkuyorum beenn🙈😂😂
Tugba33
[bilinmeyen] kilosu kaç acaba canım
MelikeHayrunnisa
[bilinmeyen] allah yardımcın olsun canım böyle giderse sezaryenle alırlar belki daha varmış çünkü doğumuna
Tugba33
[bilinmeyen] bende 34 haftaliktim gecen hafta gittigimde 37 ile uyumlu cikti hep ondeydik zaten 3kg olmusuz 10unda tekrar gidicem sezeryan icin tarih belirleyecegiz bana bebegin gelisimine gore dedi bakalim ne olacak💁
Burcuuuuu
Benimde bebegim 2 hafta öndeydi gittigimde 24+4 tü ama 26 haftalık cıktı doktorum bana karbonhidratı kes yoksa sen ufaksın erken dogum yaparsın dedi
AskMavi
Burcuuuuu canim bana da aynisini dedi bebk 24 haftasinda ama. Orda gorunen 26 hafta cikti sence sorun olurmu
Tugba33
[bilinmeyen] 10unda gidicem haber veririm sanada