Rabishanim QUEEN088 inşşalah darısı sanaaa🕺🏼🥹🥰 agrısız guzel rahat bı gebelık geçir inşallah sağlıkla gununde doğar allahın ıZnıyle😘🫶🏻
Der_0 QUEEN088 Allahıııım erken doğum riskim var doktor 30 haftaya kadar gel sonra ne halin varsa gör diyor resmeeeen 😂😂veee aman 30 haftada doğar bilmem erken doğar çabasıyla bebeğe kilo aldırma çabası psikolojim çok bozuk 🥴🥴
QUEEN088 Der_0 yaa aynı sorun😂😂bende yiyorum süt,müz,yulaflı cevizli şeyler😅.Doğunca bile 1500 kq geçsinde yani en kötüsü öyle düşünüyorum.30larıda geçe bilsem ohh çok çok şükür edicem))hele tam vaktine doğursam😂😂aman))
Der_0 QUEEN088 aynen bendee 😂 süt cicibebe yoğurt muz kaşar sade soda kafam ve midem alt üst oldu sırf kilo alsın diye 😂😂 erken doğacak kilo alsın algısındayım inşallah ters köşe yapar bebişler zamanında doğarlar 🙏🏻❤️Senin neden erken doğum riskin var peki
QUEEN088 Der_0 Bende rahimboyu kısalığı yaşıyorum .Şimdi iğne serumlarla azcık uzanmış ama yinede doktor hep takipde inşeAllah başarırız.Sende problem ne?
Der_0 QUEEN088 çift rahim 🥴 gebeliğin ilk gününden doğum yapacağım güne kadar progestan fitil üç günde bir proluton iğne yapıyorum ilk üç ay düşük riskim vardı şimdi de erken doğum 🤰
QUEEN088 Der_0 progeston)fitil olmasa naparız😂Yani ben onun hakiketen rahmi kalınlaştırdığına inanıyorum.Ama bebek büyüdükce tabii açılma ola bilir inşeAllah vaktinde gelirler 🤲🏻Minnaklarımız
QUEEN088 Der_0 bende 29 lara düşmüştü doktor serum 35lere çıkardı şimdi yine gidicem ama 29 aşağı düşerse serklaj belki yapar.
Der_0 QUEEN088 inşallah her şey güzel gider canım Allah sana bana ve bütün hamilelere kolaylık versin 🙏🏻🍀