Celiktss Makat geliş yazıyodu benim de.. geceleri fena hareketli. Gün içinde de karnımın şişliğinden her an patlayacak gibi geziyorum ortada. Evde sıcaklardan tansiyonum 8-4 hatta dün 7-3tü o nasıl tansiyonsa… hastanede 13-14ü gördüğü oluyo.. Bütün tahlilleri yaptırdım sıkıntı yok. 20+5te kontrole gittiğimde 514 gramdı. Her şey şimdilik yolunda gibi şükür. Tek sorun damarlardan birinde direnç varmış ama bebeğin gelişimi iyi dedi bakalım
Celiktss QUEEN088 testlerde pıhtılaşma da çıkmadı. Ailede hipertansiyon var mı dedi sadece Ki o da var
Meresss Mavi39 kollar bazen benimde ağrıyo sinir sıkışması olabilirmiş gebelikte onu pek kafaya takmadımda inşallah bişi çıkmaz canım
mavininhertonuu Burcumut Ya bende öyle içim şiş sanki biyere sığamıyorum çok kilo almadım göbeğim normal boyutta ama bu darlanma hissi beni yoruyor
Burcumut mavininhertonuu aynen bende oyleyimngobus cok buyuk degik ama nefes alamiyorum daha 4 ay var onumuzde
Rabishanim QUEEN088 benımde oyleydı 30 a kadar sonra düzeldi şukur.sımdı kafa aşağıdaymış bizde 32+4 üz.30 dan sonra sı daha cokzorluyor.gece yanlarım cok fazla ağrıo onceden de agrırdı da karnım buyudukce ağrıda artıo sankı.son 52 gün yazıo.erken gelmezse.bide 40 haftalık doğarsa bakalım ne olcak.bacaklarm hala ağrıyor 🥹
QUEEN088 Rabishanim bende 30lu haftaları geçsem rahatlarım.İnşeAllah çok az kalmış sabr et iyi olucak😊🤲🏻
busra1202 Kızlar bende 2 gündür adet sancısı gibi ağrı çekiyorum belim kasıklarım nedendir bilen var mı randevum bu gün gideceğim doktora da çok zorluyor 21 haftadayım
QUEEN088 busra1202 Belki çoçuk vuruyor diye öyle ağrın oluyor.Bende yanlız çoçuk aşağlya vurduğunda öyle ağrılar oluyor.Ultrasonda neden olduğu ortaya çıkar.İnşeAllah bi problem yoktur
Rabishanim QUEEN088 herkes oyle dıoda 30 dan sonrası yavas sanki😂😂gecmıyyy.karnın buyudukce dertler de artıo.mesela tansyon dusukluğu,cok fazla terleme,bacak ağrıları,şişlik,kasık ağrısı bunlar rahatszlık verdıgı için gecmıo sankı günler.
bsra-25 QUEEN088 23+1 deyiz bizde. İdrar yolu enfeksiyonu çekiyorum 3 gundur. Kasıklarım da çok sancı ve ağrı yapıyor. Antibiyotik de verildi ama henuz etkisini görmedim. Parol içiyorum sabahları i rahatlatıyor. Bunun haricinde yemek yedikten sonra şişkinlik oluyor. Sanki dogurcakmisim gibi hissediyorum. 😌 Cinsiyeti 14. Hafta belli olmuştu erkek 😌
QUEEN088 Rabishanim erken doğum)riski olanlar için 30u geçmek😂çok şeye değer) Ondan sonrakı haftaları dayanacağız
Rabishanim QUEEN088 çok şükür aynen.33 olcaz.bu haftaları deneyimlememiştm.ama zorlanıyorm.ağrılarm cok ılk haftalardan beri.oyuzden dıom napıcam ben acaba boyle.magnezyumda kullanıom ama.değişik işte.
Der_0 QUEEN088 Allahıııım erken doğum riskim var doktor 30 haftaya kadar gel sonra ne halin varsa gör diyor resmeeeen 😂😂veee aman 30 haftada doğar bilmem erken doğar çabasıyla bebeğe kilo aldırma çabası psikolojim çok bozuk 🥴🥴