QUEEN088 Mavi39 evet ya duruşdan öyle😅ben oğluma günlerce(diyordum))nolur yerini değiş akıllı oğlum🤣sonunda duydu
QUEEN088 busra1202 inşeAllah herşey güzel olur🤲🏻🤲🏻bende rahimboyu kısalması yüzünden serum ve fitiller kullanıyorum. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🤲🏻💜
Kara77 girl_boy_annesi kesinlikle özellikle uyuyorum sabaha karşı bir tekme aman gözünü nasıl açıyorum bi bilseniz 😂
QUEEN088 Melekannesi42 ben gebekalmadan öncede doktorla enfeksiyom bitsin diye ilaç antibiyotik hepsin denedim yinede bitürlü yok olmadı
Bebeksu17 QUEEN088 22 haftalık olduk karın bölgemde kasılma gerginlik hissi var ara sıra da belim ağrıyor. Tansiyonum problemi yine başladı 16. Haftadan itibaren düzelmeye başlamıştım halbuki. Halsizlik var 🤷♀️ hareketlerini vajina bölgesinde hissediyorum pozisyonundan mı kaynaklı anlamadım 18. Haftada 240 gramdı pztsi detaylı ultrasona giricez bakalım
QUEEN088 Bebeksu17 tansiyon bendede çok qarip bigün 8\4 bigün 14\7 insan neyle karşılaşdığın anlamıyor
Kara77 QUEEN088 bende 23+1 haftalık hamileyim. Sıcak dışında pek bi rahatsızlığım yok bazen nefes almak da zorlaniyroum yatınca özellikle. Onun dışında çok şükür herşey iyi dün detaylıya girdik 😍 621 gr yazıyor
Gnl35 QUEEN088 23+2 haftalik oğlum. 2 gün önce 653 gr dedi doktorumuz. Tansiyon sorunu dışında rahatız çok şükür.
Meliha09 Mavi39 evet ama burda bi çok kişide bu haftalarda 600 falan görünce bende doktora sordum aslında benimki doktorun dediği gibi normal sadece bebekten bebeğe değişebiliyo sanırım
TeoMom QUEEN088 Biz de 23+2 oldum geçen hafta detaylı ultrasona girdim bir sıkıntı çıkmadı şükür 22+2 de 500 gramdı bebiş günüyle uyumluydu🥰 erken doğumdan korkuyorum en büyük sıkıntım o Allah’a şükür o da fena gitmiyor sürekli olmasa da evde yata yata geçiriyorum hamileliği😅
Nazendehanim QUEEN088 22+5 ,dün detaylı ultrasona girdik yüzünü göstermedi yavrum 😶 yarım kilo olmuş 😆 doktor herhangi bir sorun yok dedi ancak raporu kendi doktorum yorumlayinca rahatlayacagim 😅 bel ve sırt ağrısı uyutmuyor onun dışında bir rahatsızlığım yok 😍
TeoMom QUEEN088 Çocukla zor olur tabi canım benim ilk bebeğim o yüzden rahat rahat yatıyorum inşallah şöyle 30lara gelelim iyice kafa olarak rahatlayacağız🥰