Siracinannesi Dilarakr green clean aldım çok memnunum temiz içerikli 🌸 üçlü setini aldık deterjanı yumuşatıcısi ve emzik biberon temizleyicisi 🙂
Esess_ Mabel Bn de takip ediyorum hijyen sistemini başarabilmeyi çok istiyorum ama bilmiyorm olur mu? Çevredeki herkes olumsuz konuşuyor.
Mabel Esess_ çevredeki kimse araştırmamış,denememiş buna cesareti olmayan kimselerdir. belki de üşeniyorlardır.
Fasulyeninannesi- Dilarakr Yumusaticiya karsiyim helede bebek icin yararli olacagini sanmiyorum zaten bebek deterjanlari yeterince guzel kokuyo ben şoktan bebeland aldim kokusuda cok hos 1.5 kilosu 50 tldi daha benim bebis gelmedi bakalim bu ilk detarjanimiz🥰
Nur-88 Green clean aldım içeriği temiz , instagramda prema ve onun anneliği isminde bir kadın var Ukraynalı biyokimyager mutlaka göz atın paylaşılıyor ne zararlı ne değil
Gizemozge92 derinnguney benım dunyadan haberim yok 😀😀bı adam vardı muhendısınoğlu mu oyle bıseydı o ıncelıyodu yıldızlı urun lıstesındeydı oyle almıstım cokta guzel yıkıyodu ama bak zararlıymıs bılmıodm
derinnguney Gizemozge92 sen = ben demektir 😂😂 eski gönderilerinde listede sonra çıkarmış bende kontrol etmeden almıştım 😂
Sevgi0478 Sevgi0478 Yagmurrr_ çıkarıp temizlemek lazım canım arada ayda birde makinanı beyaz sirkeyle boşta çalıştırırsan hiçbir şey olmaz