Sarahh Esramardenhakan jhayır yapmıyor zaten bebek deterjanlarıda kimyasal barındırıyor hernekadar içeriği temiz denilsede
Ebuli3454 Esramardenhakan Herşeyi zarar veriyor bebeklere ben kızıma şampuanını almıştım çocuğum vucüdü balık pulu gibi döküldü saçları döküldü koptu. Bence bu markayı piyasadan kaldırmaları gerek bebeklere sağlıklı bir seçenek değil
nryalkn Dilarakr yumuşatıcı olarak beyaz sirke kullanmanızı tavsiye ederim kendi çamaşırlarınız içinde bebek içinde ekstra koku talebiniz yoksa hem yumuşatıyor hemde dezenfekte ediyor doğal
ma2022 Dilarakr uni baby yenidoğan sıvı sabun kullanıyorum o kadar yumuşak yapıyor ki yumuşatıcı kullanmıyorum ayrıca
Elifmstf Dilarakr Dalin yumuşatıcı ve deterjan kullandım çok da memnun kaldım. Uni baby ve baby me denedim beğendim. Geri dalinle devam ediyorum.
minnnie Dilarakr Granüller partikül gibi kalıyor, sıvı deterjan tavsiye ederim. Dalin, Unibaby doğal içerikli değil. Daha kullanmadım ama Baby’s Green aldım şampuan, deterjan, biberon temizleme ürünü olarak. Yumuşatıcıya da hiç gerek yok.
Tuba_58 Ben de babys green in biberon temizleyicisi,çamaşır ve şampuanını aldım. Henüz Kullanmadığım için bilemiyorum. Yorumları ve içerikleri okuyarak buna karar verdim.
1erkekkannesiiii Tuba_58 biberon temizlemek için ürün gerekli mi illa? Ben kaynatırım diye düşündüm ama yeterli olmaz mı acaba
1erkekkannesiiii Dilarakr uni baby markasının çamasır deterjanı çamaşır yumuşatıcısı ve sıvı çamaşır sabununu aldım. Deterjan cok kokulu gelirse sabununu kullanırım bakalım henüz denemedim ☺️
1erkekkannesiiii Ebuli3454 ben de katılıyorum dalin markası cok kötü. Sadece şampuanı aldım kendim kullanıyorum sorun yaşamadım bebişe zarar verirse hemen unibaby ya da başka bisey alırım kendime bayağı aldığım için ziyan olmasın dedim 😁
Ebuli3454 1erkekkannesiiii Ben şampuanda yeni bir marka buldum konsantre gibi küçücük damlası bile köpük köpük yapıyor birde kuaför markasıymış kızımın saçları Işıl oldu onu da deneyin isterim… Organicare markası mor etiketi var. Ben memnunum
Tuba_58 1erkekkannesiiii Bence hiç gerekli değil en güzeli kaynatmaktır boşver. Ben onu da ekledim indirim kazanmak için 50 tl eksiğim çıkmıştı da bilinçli almadım yani 🤭🤭
kalbiminpariltisi Akira bizim görevimiz bunu en aza indirgemek oluyor yoksa şu da çok mantıksız hepsınde bir şeyler var zaten diyip en kötüsünü almak akıl işi değil. green clean , siveno gibi markalar gayet temiz içerikli. ürün içeriğini okumanızı öneririm.
AslanBebeginAnnesi Dilarakr Dalinin deterjanı ve yumuşatıcısını aldım memnun kalacağımı düşünüyorum canım🐥💙
bebekveannesiii Dilarakr baby me (e bebek) granül matik çook güzel ama ben Ankara da hiçbir e bebekde bulamıyorum artık