Bahar0101 yeni doğan bebeğe kullanacaksanız pişik kremini ya sudocrem ya da Bepanthol alın, baby me çok iyi bir marka değil pişik kremi olarak

Bahar0101 canım ben sebamed kullandım hep ilkinde İKİNCİDE bakalım ne kullanıcam 🙈 sudocrem de favorimde

Bahar0101 bugün ben de baktım emin olamadım ama deneyeceğim sonra mutlaka. Şimdilik babydream aldım rossmann markası. Bubchen de öneriyorlar. Alman üretimi 🤷🏻‍♀️ e bebeğin bazı ürünleri de alman üretimi fakat pişik kremi şampuan öyle mi ona dikkat etmedim.

Bahar0101 pişik kremimiz sudocrem ama birçok ürünü baby ne markalı 🥰çevremde kullanan lar önerdi o yüzden aldım hemde hesaplı

eflinveannesi bende içerik temiz denildi o yüzden şampuan ve pişik önleyici kremini bu marka aldım

yagmur_s inanın bende hiç blmyrm biraz acemilik var ama zamanla tecrübe ede ede ogrencem inşallah

Dygsnkgl aynen ben yeni aldım bu fiyata içerik temiz dediler ama emin olamadum

yamacalimoms teşekkür ederim bu iki marka çok önerildi bende acemi oldugum icijn İnstagram da hamiş bir hemşire takip ediyorum içerik temiz alınabilir diyince gittim onu aldım e bebekten