Nursemablk Bereninannesi eğer doktorunuz baya deneyimli bi doktorsa kemik yapısından bile ne olduğunu biliyorlar 🤗 Sadece emin olmak için 16. Haftada söylüyorlar bence her türlü öğrenirsiniz diye düşünüyorum bizde 16.haftamızda yeni öğrendik 🤗 Sağlıklı olsunlar inşallah 🤗🥰
Bereninannesi Nursemablk bulunduğumuz yerde özel hastane yok devlette de randevu yok zar zor randevu aldım yani sonuç olarak beni takip eden bi doktorum yok eğer yarın kendini göstermezse artık Allah bilir ne zaman randevu alabilirsem o zaman öğrenirim 😅
Bereninannesi Ebbbr öyle mi bunu da ilk defa duyuyorum bakalım yarın gösterirse öğrenicem kız istiyorum ama içime doğan erkek bilmiyorum hayırlısı ☺️Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️
Nursemablk Bereninannesi Hayırlısıyla inşallah sizin ve bebeğinizin şansına inşallah randevu alınca görürsünüz 🤗 Sağlıklı olsun maşallah 🧿🤗🤗🥰
Busenurrr97 Bereninannesi ben 18 haftada öğrendim cinsiyeti hala aynı değişmedi kesin sonuç verir bence
Bereninannesi Nursemablk canım benim teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🌸🥰🤲🏻