balkizinbebegii leona98 sushi gimbab hepsi olur ama yok yani herhangi bir asya mutfağı yok onu demek istedim yoksa biliyorum 😊
tecrubesizanneadayi12 Ebrueylul18 yaa ciddi misiniz eşim gelir gelmez gidiyoruz o zaman Tadı lezzetli mi
tecrubesizanneadayi12 balkizinbebegii hala yiyemedim😬şehirinizde köfteci yusuf varsa eğer orada çok güzel yapıyorlar
balkizinbebegii tecrubesizanneadayi12 evettt köfteci yusufta harika daha önce yemiştim. Var da aslında kayserideyim, hatta çıkacağım dışarıya aldırayım bari 😇 köfteci Yusuf siz deyince aklıma geldi çok teşekkürler 😍
Krizantemm Halaycibasiteyteyaheyytilili diş macunu. Bikaç kere yutayım mı yutmayım mı diye ucundan döndüm zehirlenmenin 😂 hayır ağzımda ama yutamıyorum çok zoruma gidiyor bide 😅
030323-brck Merveclnk canım çok.istiyor da eksi yiyemem BN onu limonu şekere batırıp mı yesem acaba biraz
edb06 NurTati ne bileyim dondurulmuş gıda zararlı falan diyorlar ya hep öyle düşündük. Ordakinin tadı başka geliyor başka yerde de yerim ama.onun yerini tutmuyor
Cilembalci Hayatimda hic yemedim ama bu dikenli incir diyorlar ondan canim hep çok cekti 35. Haftama geldim hala canim cekiyor çok aradik bulamadik istanbulda ne markette ne pazarda ne orda burda adana mersin tarafinda oluyomus genelde içimde ukte kaldi 🥺😭😭😭
dgnadl Halaycibasiteyteyaheyytilili şurup aşermiştim ben yanımda arkadaşım bebeğine içirdi şurubu kokusu çok güzel geldi bana da o an 😂