KubraKaranKaya Nevaninannesi evet görüştüm kan değerlerim demirim baya düşük. Doğuma 2 hafta var bu şekilde riskli dedi damardan takviye yapacaklar haftaya
2Bebek1Anne Halaycibasiteyteyaheyytilili ilk gebeliğimde aynı şeyleri yaşadım doktorum demir eksikliği dedi direk 😃
Yarenboduroglu Bugün 9+6 yım, rüyamda fırında tavuklu patates gördüm 🤦🏻♀️ uyanınca da hemen kalkıp yaptım 😁
ikimelekannesi___ Halaycibasiteyteyaheyytilili şuan deli gibi aşure ama yapan kimse de bana getirmedi 😓😓 Artık gidip dışarda yiyicem napim 🙄🤷♀️
Ela344 Halaycibasiteyteyaheyytilili hayatta ekşi bir şey yemedim ama hamile olduğumu öğrendiğim andan itibaren erik turşu çekiyor canım 😀 veee çikolatayla turşu yedim 😂😂
balkizinbebegii tecrubesizanneadayi12 evettt köfteci yusufta harika daha önce yemiştim. Var da aslında kayserideyim, hatta çıkacağım dışarıya aldırayım bari 😇 köfteci Yusuf siz deyince aklıma geldi çok teşekkürler 😍
balkizinbebegii leona98 sushi gimbab hepsi olur ama yok yani herhangi bir asya mutfağı yok onu demek istedim yoksa biliyorum 😊