Anonymousmom Merveclnk evet ama yeni çıktı ben istediğimde yoktu yaklaşık 2 hafta önce 😁 mandalina suyu bulabildikk😅
030323-brck Merveclnk bnm de canım istiyor ama eksi midir BN çok eksi yemek değil de biraz daha tatlı istiyorum dun eşim maraş ta aradı ama bulamadı
edb06 slzttr dün köfte burger küçük diye izin verdi eşim ama asla tatmin olmadım tadı damağımda kaldı 😂 doktora sormaya da utanıyorum yeme der kesin 😂
NurTati edb06 neden yemiyorsunuz güvenilir biyer iyi pişmiş olduktan sonra sıkıntı yok kendiniz yapabilirsiniz
Nil07 Klima gazını çok kokladım resmen o koku beni benden alıyor . Birde bu ara yeni alınmış dolap kokusuna hastayım . Bebek odasındaki dolabı silmeye kıyamıyorum 😅😅😅
edb06 NurTati ne bileyim dondurulmuş gıda zararlı falan diyorlar ya hep öyle düşündük. Ordakinin tadı başka geliyor başka yerde de yerim ama.onun yerini tutmuyor
M_05 momstwogirl bende aynı durum söz konusuydu..iki aylık hamileydim bilmiyordum..sigarayı resmen yiyordum..özellikle külü ..kendime hakim olamıyordum.etrafimdan bir kişi hamile olmayasın diyorlardı..öyle şüphelenip test yaptırmıştım..şuan 39 +2 gunluguz..
BeyzaNurrrrb Ben de sürekli o ufak acı biberlerden yiyorum tutamıyorum kendimi şuan yazarken bile ağzım sulandı