aframoms13 Halaycibasiteyteyaheyytilili deterjan ne ya 🤣 ben hep sevdiğim şeyleri aşeriyorum çok garip jsjsjs
1Ada1 Halaycibasiteyteyaheyytilili hiiiiççç aşermedim ya ben of en azından nasıl bir his onu anlamak isterdim🤭
mrvsrcn ben hamile değilim kızlar ama canım sürekli bişeyler çeker🤣 geçen gün burnuma ocaktan yeni inmiş sıcak ekmek üstüne sürülmüş acı sos koktu canım çok çekti hala da çekiyooo 😋🤤
Beyzza Katkat var milföy hamurlu içi çikolata ve çilek aramalısı var onu çok aşerdım ama cogu bakkaldan kalkmıs bulamamıstım aserdıgım gun sonradan buldum 😀### ****
Ilkhayat Hatihati ay böyle tadı acı gelince tukuruyorum ama kokusunu hep içime çekiyorum mis mis. 😍 Ama hergun koklar yerim çiğner çiğner tükürüm aşırı acı diye 😂bebeğin cinsiyeti ne bellimi
edb06 slzttr dün köfte burger küçük diye izin verdi eşim ama asla tatmin olmadım tadı damağımda kaldı 😂 doktora sormaya da utanıyorum yeme der kesin 😂
Rena94 Hatihati bende hic olmadi mide bulantilarim var ancak bide sogan yogurt cikolata naneli sakiz iyreniyorum 🤢
Morkelebek26 Halaycibasiteyteyaheyytilili valla bunu aşerdim mi tam bilmiyorm ama bugün biraz ekşimsi olan elmayı tuza banıp yedim canım istedi birde güzel oldu kii 😍😄😄😄 ayy yine istedi canım yaaa
Minigim38 Simdi hic ağzıma bile sürmedim nefret ederim alt komsu sigara içiyor kokusu camımız acik oldugu icin eve geliyor bi güzel koktu anlatamam😁😁