Matmazel23 Gizemozge92 Yok gelmeye niyeti yoktu açıklıkta vardı ama sancım yoktu. En sonunda suni sancı verdiler katlandık ne yapalım 🥰
Mizgin09 Demhat yürüyemiyorum canım bel tutulmalarım oluyor ayaklarıma vuruyo birde şiştim baya patlamaya hazır balon gibiyim 😂😂😂
3prens71 19092021 ılk dogumumda benımde oylydı 41+3 te dogdu oglum dr gldı baktı karnın taş gbı dha yukarda duruyo asagı hıc ınmemıs bıraz zorlyck senı demıstı
Elifbts Ben 39+4te dogum yaptım benimkide çok yukardaymış ssvd istedim son gün kontrolde çatın dar açılma yok deyip sezeryana aldı Dr çok pişmanım şu an dogal akışı bozuk bebegin dogma saatine biz karar veriyoruz gibi
Demhat Mizgin09 Ben de yürüyemiyorum kalçam tutuluyor bazen. Şişmedim ben ama her şey çok zor geliyor. Sen kaç kilo aldın ki
Mizgin09 19092021 Büyük ihtimalle sancıyla iner sağlıklı olsunda canı ne zaman isterse o zaman gelsin
EmelBG_ 19092021 Görümcemin karnı düşmedi çocuk son ana kadar herseyi tamam doğuma alınmadı o yüzden doktor 7-8 saat bekledi sorun alırsa ani sezaryana felan alıcaktım karnına masaj uyguladılar tabi o yönden bilgiliydi baya doktor dikişsiz doğurdu 🌸.Benim son ana kadar düşmedi 8 cm açıklık ile sezaryana alındım ✨.
EmelBG_ 19092021 Doğum anına kadar bekleniyor yani o yüzden pozitif olmaya çalış gerisini Allah’a bırak ✨
OffOff 19092021 evet canım hatta eşi aradı doğuma aldılar 5 dakıka sonra aradı doğurdu 😀biz sandık erkenden almışlar bunlar geç haber verdi kızdık çocuk diyor ben ne yapayım 5 dakıka sürdü😀
Mizgin09 Demhat 6 kilo aldım fazla almadım ama ayaklarım çok şişti yoksa gören yeni hamileymişim gibi zannediyo
Demhat Mizgin09 iyi almışsın valla maşallah, ben 12 kilo aldım ama almış gibi durmuyorum sadece göbek var deli gibi. El ayak daha şişmedi benim