19092021 Kızlar 39+2 karnım hala çok yukarda doktor kanala girdiğini söyledi ama karnım düşmüş gibi durmuyor son ana kadar karnı düşmeyen var mı
OffOff 19092021 kız kardeşim 😀herkesin karnı aşagıya onun karnı yukarıya gidiyor idi doğumda bile o şekilde idi 😀bakalım benim nasıl olarak
OffOff 19092021 evet canım hatta eşi aradı doğuma aldılar 5 dakıka sonra aradı doğurdu 😀biz sandık erkenden almışlar bunlar geç haber verdi kızdık çocuk diyor ben ne yapayım 5 dakıka sürdü😀
19092021 Aalleeyynnaa benimki 40 a kadar bekleriz sonrasını konuşuruz senin ve bebeğin durumuna göre dedi inatçı çıktılar 🙂
Aalleeyynnaa 19092021 duruma göre 42 ye kdar bekleriz dedi. Ssvd adayıyım o yüzden suni alma şansım yok keyfini bekliyoruz 🥲
Ekinpelin ilk doğumumda karnım yukardaydı,hatda resimlerim duruyor o gün çekilmiştim, beni gören herkes daha zamanın var karnın düşmemiş diyodu😃
19092021 Ekinpelin ay oluyomuş demek ki benimkine de herkes sen sezeryan olacaksın bak diyor karnın çok yukarda diyorlar
Aalleeyynnaa 19092021 keşke bende isteyebilsem 😅 maşallah ama açıklığınızın olması çok iyi sağlıkla kavuşun inşallah
19092021 Mizgin09 bende anlamadım kanalda olup karnımın yukarıda olması garip doğum esnasında sancıyla mı inecek acaba
Mizgin09 19092021 Büyük ihtimalle sancıyla iner sağlıklı olsunda canı ne zaman isterse o zaman gelsin
Matmazel23 Benimde ilk bebeğimi karnım yukarıdaydı ve 42+1 de doğum yaptım. Doğumdan sonra karnım düştü yani 🤭
Matmazel23 Gizemozge92 Yok gelmeye niyeti yoktu açıklıkta vardı ama sancım yoktu. En sonunda suni sancı verdiler katlandık ne yapalım 🥰