Hellooğğ kızçelerimm 🌸 allahım hepinizin yardımcısı olsun 😍 hayırlı haberlerinizi alalım inşallah 😍 ben iki kere yaptırdım ilkinde sürekli yattım kalkmadım bulaşık bile yerleştirmedim ama tutmadı 🥲 ikincisinde zaten tutmıcak diyodum çok umutsuzdum tüpbebek denemeden bi aşılama daha yapalım dedi doktorum onun demesiyle yaptırdık havuza gittim gezdim fıldır fıldır 12. Gün dehşet karın ağrım oldu heh dedim tutmadı yine sonra evde vardı test yaptım çift çizgi hemen koştuk hastaneye gittik beta 166, 2. 471, 3. 1024🌸🌸 6+0da doktoruma gittim bir de ne görelimm ikizler 🙈 8+0 da gittiğimde birinin 7+5 birinin 8+0 olduğunu öğrendim. Yani biri 2 gün sonra önerilen ilişkide tutmuş 🥹🥹 yaklaşık 6 ay gebyfoll adında folik asit kullandım hala devam ediyorum 3. Aya kadar devam sanırım. İkili test yaptırcam kadar büyüdük biz teyzeleri 🥹ilaç olarakta Progestan vermişti aşılamanın ertesi günü başlamıştım hala devam. Estrofem kullanıyordum onu 8. Haftada kestik. Aşılama sonrasında özellikle yaptığım bişey olmadı desem yeridir sadece böyle yukarı uzanmadım itme çekme yapmadım ağır şeylere o kadar. Rabbime şükürler olsun bu duyguyu tattırdı bize 🙏🏻 Darısı tüüüm çocuk isteyenlerin başına 🙏🏻 İnşallah pozitifi görürsünüz, göremezseniz de umudunuzu kaybetmeyin güneşli günler hepimizin 💛