Anneheycani Aylin355 sperm yunurtaya hemen ilişki anında ulaşamıyormu ilişki olur olmaz yani gidemiyomu yumurtanın yanına
Anneheycani en_guzel_emanetlerim sağolun hepiniz ama bir kişi çıkabilir düşükte olsa çıkar demiş o neden öyle dedi acaba
en_guzel_emanetlerim Anneheycani güzelim bu kadar kişi olmaz diyorken sen bir kişinin sallayıp da söylediği olsa çıkar sözüne mi takılıyorsun bende bu gece korunmasız ilişki yaşadım yarın test yapıp bakayım demiyorum sakin ol heyecan yapma vaktini bekle nede olsa hamile bile olsan 9 ay bekleyeceksin öyle değil mi
Rabishanim Anneheycani stres yapıosun yanlş yapıosun stres hormonları etkılıyor hamıleliği geciktiriyor rahatla düşünme 🤔😘
Aysehsdmr rachelgreenn hamilelik başladığında kan seviyesinde artış gösteren hormonun adı beta HCG canim
Nujinkanat Anneheycani her zaman öyle olmuyor işte ben 9 aya yakın evliyim düşün daha yeni hamile kaldım oda stres yapmadım hatta olmuyor diye vazgeçtim pozitif olunca inanamadim. İlk gebeliğinizse benim gibi düşünmeniz normal ama herşeyin bir zamanı var tabi adetinizi kontrol edin çok gecikirse belirtiler başlarsa betaniza bakin ama şuan erken.
Anneheycani Anneheycani ve birtane abla çıkar neden çıkmasın diyo onu hiç anlamadım siz yok diypsunuz o çıkar diyo
Aylin355 Anneheycani Canım insanlar çıkar ama negatif olur diyorlar ya 2 çıkar 3 çıkar değerin bu hamile olduğun anlamına gelmiyor kafan karışacak bişey yok bak herkes en az 10 gün demiş Googlea yazsan bile çıkar zaten
sacmalamakizim Vera09 Bu aralar burada çoğaldılar sanki 😂 1 günde gebe kalır mıyım 🤪 oooo çocuk okula bile başlar 😂
Gunlan Salam. Birşey soruşmaq istəyirdim. Hamiləliyin ilk 3 ayında əlaqə heç olmaz? Olarsa, nəsə problem yaşayan olub?
LamiyaCetinkaya Gunlan bunu həkimdən soruşmaq lazımdı. Bəlkə nəsə problemin olar biz deyərik elə, sonra nəsə olar. Normalda olur, amma problemli hamiləlikdə olmaz
arirangg Anneheycani 0.2 ama daha önceden hiç hamile değilken bile 2.30 çıkmıştı. 5 üzeriyse hamilelik var dmeektir. Hamile olmayınca tamamen 0 çıkmıyor. 5’in altında herhangi bir değer olabilir.