Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync ben gazideydim önceden de bıraktım sonra işte odaların yoğunluğu sinirimi bozdu kürtajda onun için buraya geçmiştim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sabırlı olcakmı bebişler bakalım 😁
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz aynen canım hatırlıyorum seni konuşmuştuk ya :) bu arada kovid testi kan tahlilleri vs istediler mi senden? BAna Cuma günü gel kovid testi ve kan testlerini yaptır birde nst bakalım tekrar dediler
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync yok canım istemediler yakın zamanda kan almışlar dediler sadece sabah 7de burda ol dediler 🤷🏻♀️ ay zaman durdu çok heyecanlı 😁 dün ağrım sancım vardı bugün bişey yok bakalım
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz sende kendimi görüyorum 😁 benimde dün biraz kasıklarımda ağrım vardı bugün yok bakalım yarın nst de ne çıkacak 🤷🏻♀️😁 sende mi kendi isteğin üzerine sezeryan oluyorsun
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync yok canım benimki zorunlu. Epilepsi ve hipertansiyon var bende. Nöroloji doktoru izin vermedi spinal ve epidural de önermediler
Rabishanim Gizemmmmmmkync sizin kaç haftalık? Dun bende de kasık ağrısı oldu cok.32+3 üz.ama bugun ağrım yok.
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz aynennn geçmiyor birde ara ara ağrı giriyor korkuyorum Pazartesi’yi beklemeyecek mi yoksa diye 😆
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync aslında ben salı olsun istemiştim ama işte resmi tatil diye Çarşambaya atmışlardı bende pazartesi olsun o zaman ayın son günü olmasın dedim 🤣