Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz merhaba sizinle daha öncede konuşmuştuk başka postlarda :) nerede yapacaksınız Doğumu şehir hastanesinde mi ? Benim de pazartesi Doğumum var inşallah Pazartesi’ye kadar gelmezse tabi ☺️
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync ayyy evet şehir hastanesinde canım seninde mi sezeryandı. Valla bugün kontrol vardı sancım ve bir parmak açıklık çıktı ama bişey demedi pazartesi gel dedikleri saatte dedi sabah 7de acilde ol dedi o günü beklerlerse 😁
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz ayyy aynı durumdayız canım benimde dün sancılarım çıktı ama Pazartesi 9 da gün verdi. Bende sezeryan istiyorum, korkuyorum normal Doğumdan inşallah bekler bebeğim diyorum 😁 sancılarınız kaç çıktı
limonluturta Nehir-Poyraz ayy sagliklica kavusursunuz inşallah ☺ uygun olduğunuz bi zamanda bilgilendirirseniz sevinirim nasıl oldu doğum ortam nasıl memnun kaldınız mı merak ediyorum da ben de ☺
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync 70lere vurduğu oldu 100lere vurduğu oldu. Benide sabah 7de çağırdılar 7de burda ol dediler. İlk sırada alınacak diye not yazmışlar ondanmı acaba.
Efnanada Son 49 gün kaldı bir yandan heyecan var bir yandan korku allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıcakla kavuşalım bebişlerimize 🤲🏻☺
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz aynı ben ya 30 dk nst de kaldım 70-80-90-100 4 defa sancı çıktı inşallah bekler Pazartesi’yi bebişler bende Gazi’de olacağım
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync ben gazideydim önceden de bıraktım sonra işte odaların yoğunluğu sinirimi bozdu kürtajda onun için buraya geçmiştim. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah sabırlı olcakmı bebişler bakalım 😁