Nehir-Poyraz BusraAltiok teşekkür ederim canım benim darısı sana olsun inşallah 🥰 nstyi ben hep öğle arasında çektirdim 4e kadar var diye biliyorum. Öğle arasında sakin oluyo orası saatlerce beklemeye gerek kalmıyo o yüzden ben hep öğle arasında çektirdim canım
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync Allah Allah neden oldu acaba 🙄 benimde midem ağrıdı bişey gaz yaptı ama ne bilmiyorum onun ağrısıda dikişlerimi ağrıtıyor 🤦🏻♀️
Nehir-Poyraz Alpsmami valla bazı arkadaşlarım bana yapmadılar diyolar ama çoğu kişide bastırdıklarını duydum ben
Nehir-Poyraz Gizemmmmmmkync doktora ulaşabilirseen sor bi. Enfeksiyon falan olursa birde Allah korusun
Gizemmmmmmkync Nehir-Poyraz sordum canım normal dedi olabiliyor bazen böyle şişlikler dedi iltihap akarsa yada kanama olursa o bölge de o zaman gel dedi bilmiyorum inşallah olmaz 🤷🏻♀️
limonluturta Nehir-Poyraz anladım çok teşekkürler bilgi için darısı bize olsun tekrar geçmiş olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥰🌸🙏
Nehir-Poyraz limonluturta rica ederim canım ne demek. Amin inşallah rabbim sizede kolay doğumlar nasşp etsin inşallah 🥰