limonluturta canım şöyle en baştan özet geçeyim bsn sana o zaman. Ben epilepsi ve hipertansiyon hastasıyım ama yaklaşık iki yıldır ilaç kullanmadığım için doktor bana normal doğum uygun görmedi. Kronik hastalıklar yüzünden perinatoloji takipliydim. Bide pıhtılaşma vardı bende daha önce kayıplarımda vardı ondan dolayı başından beri perinatoloji takipliydim. Gebe okulunun şöyle faydası var ben sormuştum bu oda olayını tek kişilik odalarda öncelik engellei olan annelere, sezeryan olan ve gebe okuluna gidenler diye sıralamışlaar. Genel anesteziyle yapcaklardı normalde ama ameliyat doktoru onu uygun görmedi spinal yaptı öyle çekiltşrme vs dedikleri şey değil sadece dokunma hissi gibi bişiler hissediyosun bebeğini görüyosun o güzeldi ve çok ilgililerdi. Eşime gelince eşim odada yanımda kalmadı yanımda annem kaldı ama gece 10-11 e kadar yanımda durabildi bişey demediler. Sonrasındada ilgi alakaları güzeldi. Beni hipertansiyon hastası olduğum için 72 saat tutmak istediler ben istemedim sezeryan zateb 48 saat gözetim altında tutuluyor o süre sonunda imza vererek çıktım