aleynakpnrr Dilaraortacc1 ya bende yaramadı ama belki sana yarar denemek istersen denee:) benim bebek iri olduğu için kanala girmiyormus bir türlü
Dilaraortacc1 aleynakpnrr benimki yaklasik 3 4 haftadır kanala pozisyon almis şekilde bekliyor zararı yoksa denicem bu çayı
Havva34 HEfnan sanırım 3 veya 4 gün önce benim nişanın geldi iç çamaşırında lekelenme gibi oldu ama hala gelen giden yok 😂😂
prenseslerblogg sendekimsinnn kuzum rahimin ağzını tabiri caizse karıştırıyor ve uyarıyor orası da artık bebeği dışarı atması için hızlanıyor alttan muayene ediyor yani
prenseslerblogg Dilaraortacc1 belki doğumu başlatabilir diye O kadar bekliyor olabilir 39. hafta tam olarak gelişimini tamamlamış oluyor bakalım inşallah sen de hayırlısıyla doğurursun
Yksldmr 39+3 teyim bugün muane oldum sancı kasılma çıkıyor ama açıklık yok çatı dar dedi 2.muanem her ebe başka bişey diyor daha öncede rahim ağzı açık darlık yok demişlerdi çok stres oldum sürekli ağlıyorum aynı durumda olan var mı
prenseslerblogg Yksldmr kuzum rahim son dakikada oluyor çünkü ben öğlen 12 den gece 12 ye kadar açıklığım 2 cm di gece 2 den sonra rahimim açılmaya başladı sana pilates topun varsa zıplama hareketleri falan var onları yap derim çok işe yarıyor ve sıcak su
aleynakpnrr sendekimsinnn neyi yapsak ya bulamadım konuşmalarda konuyu :) çünkü bizde evde biseyler yapıyoruz eşimle ve faydasını da gördük açıklığım oldu mesela :)
prenseslerblogg sendekimsinnn hayır canım komik bir durum yok sizi çok iyi anlıyorum ama o olayı sadece doktor becerir gibime geliyor ama ona benzer bir hareket olan ilişkiye girmektir yine rahimi uyarır ve korunmasız yaparsanız sperm hücreleri aynı zamanda açılmayı tetikliyor deneyebilirsiniz 😊
sendekimsinnn aleynakpnrr doktor alttan muayene ettiğinde rahim ağzını uyardığı için doğum başlayabiliyormuş ya bende dedim biz evde yapsak aynı şeyi bi zararı fln olurmu
sendekimsinnn aleynakpnrr ne gibi şeyler yaptınız mesela faydasını gördüğünüz şeyleri söyleseniz sizin için sorun olmıcaksa tabi
aleynakpnrr sendekimsinnn yani eşimle internetten araştırıp rahim ağzının neresi olduğunu bulduk ve eşim söylemeye de utanıyorum ama çatı muayenesi yapar gibi oraya dokunarak tetiklemeye çalıştı doğumu.
Tugcebanu Dilaraortacc1 adaçayı bi bardak içiyorum akşamları bana da pazartesiye kadar gelmezse sezaryen önerdi doktor 😣
sendekimsinnn prenseslerblogg siz hiç sıcak suya oturdunuzmu herkes onu söylüyor doğumu başlatıyor fln diye ama bilmiyorum faydası olurmu
Yksldmr prenseslerblogg öyle yapıcam ama beni çok korkuttular sancın var bebek kasılıyor strese girip kakasını yapabilir sezeryanı düşün falan dediler
sendekimsinnn prenseslerblogg ben hamileliğimin başından beri korunmasız ilişki yaşıyorum zaten demekki bende bi etki etmiyor 😅
Tugcebanu Dilaraortacc1 yok vermiyor valla tık yok 😂 karnımda pıtı pıtı oynuyor hala rahat beyefendi 😂😂😂