Aleynaerayy22 Doğum ücretleri nedir bende gidiyorum da henüz sormadım gidenler varsa Cevap verirse çok sevinirim
Noname9492 Aleynaerayy22 yani benim ekimde eylülde zam olacak mı bakalım ama bence 8i falan bulur ki video çekimi vs ekstra 1400tl
Aleynaerayy22 Noname9492 Aa video çekimi demi var içinde ben içeriklerini de merak ediyorum demek ki video falan da varmış inşallah ocağa kadar 8 le kalır ya bune böyle resmen devlete zorluyorlar insanları onlar da insan gibi davransa neyse dicem
Noname9492 Aleynaerayy22 yok video çekimi ekstra oluyor isteğe bağlı. Malesef çok yükseldi ya oda bile standart ve suit olarak ayrılıyor fiyat farkı oluyor
Aleynaerayy22 Noname9492 ikisinin arasında peki odanın ne kadar dediler size kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum 😟
Aleynaerayy22 Noname9492 süit de standart ta tek kişi heralde sonuç olarak niye para farkı yapıyorlar ki
Noname9492 Neriman59 eylülde artabilir tekrardan haziranda 4750di 5500 oldu sonra 6750 oldu iki ay içinde iki zam
Noname9492 Neriman59 inşallah ya video çekimide istiyorum kafadan 8 bin TL. Muayene ücretleriyle bayağı sağlam parayı buluyor
Neriman59 Noname9492 evet bende konuştum geçen emre çalış video çeken 1400tl dedi konuscam bakalım yüzyüze
Aleynaerayy22 Noname9492 evet muayene de yükselmiştir şimdi kesin en son ben 245 TL ödedim şimdi kaç oldu acaba 26 sında gidicem fatura da vermezler kesin bunlar
Neriman59 Aleynaerayy22 valla bizde öyle verdik geçen ay yarın gidicem bende bakalım muayene kaç para alicaklar
Aleynaerayy22 Neriman59 senden sonra da ben gidicem işte bence 280 yapmışlardır kesin bide işyeriyle anlaşma olan hastanede indirim yapıyorlar mı onu sorucak
Neriman59 Aleynaerayy22 benim işyerinin de anlaşması var vatanla acaba doğumda farkeder mi fiyat dusermi biraz bende merak ediyorum onu