RukiyeSefa Aselinannesi3 çok hoss inşallah güzel isimler koyabiliriz 😇benim içime sinen bı güneş oldu ama onuda eşim istemiyor🤷🏻
mavisinprensesi20 RukiyeSefa her iki isimde ne biz de ne de eşimin tarafında var aslında ilk olucak bakalım 🥰
Bilgenim Babyaksu bu ismi ben de pek seviyorum. Hatta ilerde kıızm olursa koyarım demiştim de bir arkadaş ortamında. Anlamında tanrıçalık da var günah olabilir demişlerdi. 🤔🤔
Bilgenim Babyaksu TDK de dilemek anlamında ama Orhun Yazıtlarında da bebekleri, çocukları, hamile kadınları doğuran kadın Tanrı demek. Benim hoşuma gidiyor. Kız ismi Umay erkek için Uraz ☺️
soilsmell RukiyeSefa iki tane Elif Yüsra adında çocuk tanıyorum ikiside nasıl zeki nasıl akıllı yeğenimin ismi olmasaydı tereddütsüz verirdim
soilsmell A_syma içlerine kapanık değil ikiside yani konuşmaya başladığı günden beri mantıksız cümlelerini duymadım çok bilmiş oluyorlar ki bence güzel bişey bu ezdirmiyor asla kendisini
Babyaksu Bilgenim Ben açıkçası öyle düşünmüyorum Allahın 99 isminden birçok ismi kullanıyoruz bunda da çok problem olacagını düşünmüyorum 🤷🏽♀️☺️
Bilgenim Dilge ismi de güzel. Hoşsohbetli, temiz insan demek. Bu isme sahip olanlar pratik, işinde başarılı yardımsever olurmuş ☺️