RukiyeSefa Kız isim önerilerimizi bekliyorum 😇 lütfen anlamlarını biliyorsanız anlamları ile birlikte yazalım fikir olsun 😇🫶🏻
mavisinprensesi20 RukiyeSefa Eflin Ece olucak İnsAllah ama bilemiyorum pek içime de sinmiyor gibi yada erkenden karar verdik diye aklım celiniyor olabilir 🤭
A_syma RukiyeSefa Yüsra 🌸 Huzur , ferahlik ,kolaylik , dürüst ,terbiyeli kız 😊 insirah ve talak surelerindede geciyor.
Merve201119 RukiyeSefa Ben kızıma Defne ismini koyucam ama Serra ismini çok beğenmiştim eşim pek yanasmadi kuranda geçiyor anlamı bolluk bereket demek
TinyBabys RukiyeSefa ilk kızım Eslem Hifa. Şimdi ikinci kızımı bekliyorum. Ona henüz karar veremedik ☺️ Eslem: Kendini Allah’a adayan, ibadet eden. Hifa: Kadın sahabe ve sabreden, sabırla ibadet eden anlamına geliyor. 🥰
RukiyeSefa mavisinprensesi20 aslında güzel isimler bizde var ikiside o yüzden koymak istemem 😇ama çevrende yoksa koyabilirsin hoş isimler
mavisinprensesi20 RukiyeSefa her iki isimde ne biz de ne de eşimin tarafında var aslında ilk olucak bakalım 🥰
soilsmell RukiyeSefa iki tane Elif Yüsra adında çocuk tanıyorum ikiside nasıl zeki nasıl akıllı yeğenimin ismi olmasaydı tereddütsüz verirdim
RukiyeSefa Aselinannesi3 çok hoss inşallah güzel isimler koyabiliriz 😇benim içime sinen bı güneş oldu ama onuda eşim istemiyor🤷🏻