aybarsaybuke ilk ignemde klomen bitirdim bikac gün sonra gittim yumurtam bir tane 22 bir tane 24 mm olmuştu doktor direk iğne vurdu 36 saat sonra ilişki dedi neyse o zmn pozitif çıktı ama o bebeğimi kaybettim ondan sonra düşük kürtaj derken o zmn baya stresli sıkıntılı geçmişti biz yine tedaviye başladık yine klomen kullandım bitti 2 gün sonra gittim hiç yumurtam olmamıştı stresten yani o ay yumurtlamicaktim ama doktor daha fazla zaman kaybı olmasın diye fostimon iğne yazdı 7 tane onlarida göbekten oldum doktor bu iğneye rağmen olusmazsa iğneleri devam ettirecez dedi yumurta olana kadar ama çok şükür gerek kalmadı ilk iğnelerimi bitirdim gittim 2 tane çok güzel yumurtam olmuştu rahmim kalınlaşmisti gebeliğe hazırdı hemen çatlatma iğnesi yapıldı yine 36 saat sonra ilişki dedi aynen dediğini yaptım bu sefer çok şükür güzel gidiyor gebeliğim 15 haftalık olduk çok şükür doktorum çok iyi takip etti yani sürekli takipte olması lazım zaten kendisi sana gün verecek herkeste farkli oluyor büyüklüğü çatlama süresi o yüzden o senin durumuna kalmış düzenli bir şekilde doktorun dediği günde gitmen lazim gereğinden fazla büyümesi de iyi değil o yüzden zaten bikac günde bir seni çağırır istediği boyutu yakalayana kadar yani benimki öyleydi