excitedmom- Yumurtalar gelişiyor her ay çatlama oluyor ama yinede gebelik oluşmuyor büyük ihtimalle kalitesizliğinden yumurta kalitesini arttirmak için ne yapmali ne yemeli?
PapatiA excitedmom- instagrama gir doktor mfk dıye bir hoca var çocuğu olmayan cok arkadaşım çocuk sahobı oldu ona ulaş sorununa göre ılac ta verıyor cok pahalı şeyler degıl bır dene derım
2022bebeki excitedmom- Arı sütü bal polen, incir, keçiboynuzu özü, Akdeniz tipi beslendik ve günlük yürüyüş yaptim. 🤗
merve_014 excitedmom- ben takviye olarak prowomen kullandım doktoruna danismanda fayda var cunku bana doktor vermisti
Tugce135 excitedmom- doktora sorun neyse yazın o size dönüş yapıyor zaten bende pco vardı advıctor aldım sonra o ay hamıle kaldım darısı size olsun ınsllah ❤️
Prensannesiiiiiii Canım Instagramda nihalin bahçesi diye bir sayfa var bitkisel hayıt macunu falan satıyor memnuniyetleri falan çok iyi bir mesaj at konuş istersen
Dark excitedmom- folik asit kullanın, sağlıklı beslenin özellikle yeşil yapraklı sebzeler tüketin. Kuruyemiş yiyin
Bxxxak excitedmom- merhaba Instagramda İdil Bozkurt var kendisi embriyolog çok güzel tavsiyeleri ve eğitimleri var tavsiye ederm
Tugce135 excitedmom- yumurluyordum ama sağlıklı mı yumurtluyordum bılmıyorım aldıgım advıctor takviyesi ile sağlıklı sekılde yumurtladıgımı dusunuyorum