miracefemom7 Miraç efe isminde tanıdığı olan veya ayri ayri olan biri varmi nasil karakterde oliyolar
Karabiber miracefemom7 Ahmet Efe Şanver Miraç. Yiğenlerimin ismi. Miraç çok yürekli ve korkusuz bi çocuk.😍 Efe ise gıcığın teki 🥵
Simy miracefemom7 miracı bende koycaktim çok yaramaz oluyorlar vaz geçtim efe ise tam bir kıcık tanıdığım kişiler arasında 🤣
Semilk05 miracefemom7 Efe diye ablamın oğlu var amaannnn allahımmmmm 😂😂 yaramazzzzzz çok zahmetli bebekliği oldu şimdi kocaman oldu ama adının anlamını sonuna kadar taşıyor 😂
Melos90 miracefemom7 peki defne isminde tanıdığınız bebek var mı tatlı mı oluyorlar nasjl oluyor Defne nisa koyucaz 🤣🤣
miracefemom7 Melos90 valla 1 tane üniversiteden arkadaş vardı 😂 hiç sevmezdim ama bebek nasıl olur bilememm adıyla büyüsün inşallah her bebek bir olmaz ❤️🧿
egeninincisii miracefemom7 Oğlumun adı Miraç Ege. Efeler çok yaramaz oluyormuş öyle söylemişlerdi, ne kadar doğru bilmiyorum. Benim oğlum orta halli, genel olarak uyumlu.
-Papatya- miracefemom7 tanıdığım iki tane Efe var birisi Zeki akıllı zehir gibi çocuk tatlı sempatik diğeri ise tam tersi uyuz mu uyuz hiç eli ayağı durmaz kırar döker 🙄 Bence önceki isim etkili akıllı olan Kadir Efe diğerini söyleyemiyorum bile 😂
miracefemom7 -Papatya- ahahahajaj 😂😂 aslında güzel isim de ne bilim ya herkes.bisey dedi kafam.karisti