SbhtYlmz Ipekyrdy hangi sitede yaptırdığınızı öğrenebilirmiyim bende bu tarz istiyorum çok baktım hep kız modelleri vardı
Tuuba47 Kezban93 instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 Kurabiyemm instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
1Ada1 Tuuba47 çok güzel hayırlısıyla giysin inşallah 😍 bende daha bakınıyorum daha ismimiz yok ortada
Tuuba47 merve211 amin canım çok teşekkür ederim instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 isimsiz34 çookk teşekkür ediyorum instagramda ght_babyshop sayfasından yaptırdım 450 tlydi 10lu hastane çıkışı kalitesi işçiliği harika 💙
Tuuba47 tombul0bebek instagramda ght_babyshop diye bir sayfada yaptırdım harika işçiliği ve kalitesi var 🥰
efnandogamoms tombul0bebek merhabalar instagram da nakış atölyesi sayfa ismi çok uygun fiyata tulum eldıven şapka 130 TL kargo ücretsiz battanıye 100 TL yastıkta 100 TL idi 15 günde hazırlandı ben memnun kaldım
Tuuba47 Rabishanim tabi tercih meselesi tatlım ben fiyat araştırması yaptığımda isimli ve mağazada satılanların hemen hemen aynı fiyat olduğunu gördüm bende böyle yaptırmayı tercih ettim 😇 ilkinde yaptıramamıştım bunda da heves ettim 💙