benkosarim eylulicten çok zor gitmek para olmayınca para olsa direk orada bir okula kayıt olup girebiliyoruz inşallah nasip olur birgun
26asya eylulicten benkosarim kanada cok guzle bi ulke ama hastane berbat ilk geldigimde 10 saat hadtanede bekledigimi hatirliyorum ve muaane olmadan evime geldim dayanamayip burda turkiyedeki gibi bi igne agri kesici verelim gibi seyler yapmiyolar ama kadin doguma gidiyorum orda bi sikinti yok satimde girip muane ediyoalr ilgililer ama normal hastanede ayni sekilde asla deil😇
benkosarim benkosarim Allah kolaylık versin inşallah eşiniz de dogimda felan yanınızda olur da kolay geçer inşallah
26asya DorianGray kanadda dogum ucreti yok sanirim esimle konustum yok dedi bide soyle bisi var burda cocuk parasi bile var deger veriyolar inslanlara dogumdan para alicaklarini sanmiyorum😇
26asya Oznur-aytac04 benim bi senem oluyo 3 defa girdim ultrasona 34 haftaligim bidaha hic girmedim bana gecen saglik bakanligindan bi kagit geldi alman kizamikcilik haslatigina konuamiyacagimi yaziyofu arastirdim hic iyi seyler yazmiyodu cok ediseliyim 34 haftalik oldugum icin iki haftada bir gidiyorum busefer gitigimde ogrenicem insallah cidii bisi yoktur korkuyorum bebege zarra verimi diye ve ben hic kilosunu ogrenemedim onuda sorucam
Oznur-aytac04 26asya valla buradaki sağlık sistemi çok farklı bu kadar gelişmiş bir ülkede sağlık nasıl olur bu kadar yavaş ilerler anlamıyorum geçen gün kanamam oldu hastaneye acile gittik beni 5 saat beklettiler yani acil olmasına rağmen. Türkiye de daha çabuk müdahale ediyorlar
benkosarim 26asya evet duymuştum doktor azmis ülkeye göre eğitim süresi uzun olduğu için insanlar tıp okumayı pek tercih etmiyormus genelde göçmen doktorlar varmış öyle demişti kuzenim
Mucizemiz-Uraz 26asya valla bizde gitmeyi düşünüyoruz, en kısa zamanda nasıl gidebiliriz konusunda araştırma yapıyoruz, sizin bir bilginiz var mı, bu arada sağlıcakla yavrunuzu kucağınıza alın 🥰🙏🏼
26asya Mucizemiz-Uraz insallah tesekur ederim kanadaya yasal yolla gelmek cok zor inslanlar canlarini riske atip kacak yolla gelmeyi deniyolar malesef bi bilgim yok😇
26asya Mucizemiz-Uraz insllah gelirsiniz hayaleriniz gercek olur ama gelmeden iyice arastirin hayat sartlari cok guzel ama bi okadarda sikintili 😇
Biroglanannesiii 26asya Kanada’ya nasıl kaçak yolla geliyorlar 😂😂 Kanada’nın sınırı sadece Amerika’ya oraya gelebilmek için Meksika gelip Meksika’dan Amerika’ya Amerika’dan kanadaya gelmeleri gerek Amerika varken de Sanmam Kanada’ya gelsinler ne fark ediyor deniz yoluyla gelebilirler belki kaçak oda çok para gerek o kadar para olsa vizeye başvurup vize alabilirler 😂
26asya Oznur-aytac04 Oznur-aytac04 aslinda bi yandan piskolojikmen insanlari hastaneden uzaklastirip insanlarin sagligina dikkat etmesi icin yapaildigini dusunuyorum bi yani guzel bi yani kotu atesin yukselse bile bakmiyolar bazi acil durumlara hemen bakmalari lazim burda sistem sirayla kotu olsanda sirayla aliyolar bu buyuk sorun allah bize sifa versin hastaneye gitmeyelim vallahi acikca hastaneye gidip 10 beklememk icin sagligima elimden geldikce dikat etmeye calisiyorum😂
Oznur-aytac04 26asya ya acile giden hastalara bakmamaları sorun benim bundan 1 hafta önce kanamam oldu acile gittim eşim eltim kaç defa gidip söylediler hamile kanaması var düşük yapabilir diyor sırasını beklesin biz çağıracağız belki ben o sırada beklerken daha kötü birşey oldu yani Türkiye de gitsen hemen acil müdahele ediyorlar gerçekten burda hasta olmamak lazım hayırlı bir şekilde sorunsuz bu hamilelik sürecini bitirip bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
26asya Filisabeth Roromu76 Biroglanannesiii Oznur-aytac04 kizlar bebek arabasini hangi marka aldiniz nuna iyimi acaba nuna aldik biz ama?
26asya Biroglanannesiii kanadaya amerikaya vize cok zor veriyolar heleki kanadaya cok zor kacak gelenlerde meksika uzerinden amerikaya amerikadan kanadaya geciyolar diye duymustum ben