Rumeysaylz SedanurAydnAta Tavsiyene uyacağım canım kesinlikle Ankara da yaşıyorum ben bu aralar iyi gidiyor gündüzleri sıcak ama bir an önce halletsem iyi olacak 😊 soğuklar geliyor yavaş yavaş zamanda azaldı tabi ancak biter
SedanurAydnAta Rumeysaylz güzel havayı bulmuşken yap canım ancak yetişir ❤️ sağlıkla kucağımıza alalım inşallah kasım bebelerini 👼🏻❤️
Aysegul123 SedanurAydnAta 2 adet pijama takımı. Bir tane polar sabahlık iki bir ince çorap. 3 yüksek bel kilot. Bir emzirme sütyeni. Bir emzirme atleti. Göğüs kremi ve pedi. Depent bir paket losusa pedi bir paket. Islak mendil terlik emzirme önlüğü
nilly #Bir gecelik sabahlik #Bir pijama takımı #Bir emzirme sütyeni #Bir atlet #Üç külot #Banyo havlusu ve terliği #Sabun+şampuan #Diş fırçası+macun #Yasin #Çorap+yün pratik #Depend+orkid #Tac terlik takımı (kendim süsledim) #Alt eşofman+Sweat (çıkarken giymek için ) Makyaj malzemesi almadım çünkü fotoğrafçı da kuaför de hastane de var. Fotoğraf haricinde makyajla öpemem bebişimi diye düşünüyorum.