Bsrabzks Arkadaşlar kasılma ve sancı arasında ki fark ne nasıl anlayabilirim. Bugün 2 saattir ağrım var karnımda bebeğim çok sert hareket ediyo o hareket ettikçe kasıklarım ağrıyo 37.haftadayım en ufak Bi şeyde hastaneye gitmek istemiyorum
Bebitooo Bsrabzks kasilmaydi iki gündür yaşıyorum karnın taş gibi oluyor her yeri bir yerinden yukariya toplaniyr
Nis Bsrabzks benm kızım doğmadan 1 saat önce karnımda balık gibi yüzüyodu asagıya yukarıya hareket ediyodu kanaka girmeye calısıyoms hic o seklde bi durum olmadı bende
Minefff Bsrabzks kendini doğuma hazırlıyor sancılar 10 dkka da bir 5 dakkada bir vurmadan gitme hqstaneye yatırıp suni sancı veriyolar hemne
Bsrabzks Minefff bende gitmek istemiyorum ama tam olarak sancının nasıl geleceğinide bilmediğimden tedirgin oluyorum pazartesi gidicem kontrole zaten nst ye de giricem varsa çıkar zaten orda da nasıl bişey olduğunu o zaman daha iyi anlarım
happycat Bende şuan kasılma oluyor 4-5-6 dk aralıklarla. Ama sancı yok. Bu ne anlama geliyor bilen var mı?
happycat Bebitooo Hastaneye gidip gitmemek arasında bir yerdeyim 🙁 karar veremiyorum. 2 saattir düzenli kasılma var ama sancı yok. Şimdi bacağıma bir ağrı girdi ama yorgunluktan da olabilir emin olamıyorum
Bebitooo happycat ben birazdan gidip nst çektiricem çünkü dünden bu yana bir saatte birdi bugün yarım saatte bire düştü kasılmalar sancım yok sadece karnım taş gibi oluyor bir yeri yukari toplanıyor 10 15 saniye sonra geçiyor seninde öyle mi
happycat Bebitooo Aynen. Ben bugün 1,5 saatlik mesafede bir yere gidip gelmiştik orada da yürüdüm baya. Yürürken de çok sertleşmişti saymadım hiç ama şimdi çok sık aralıklarla oluyor. Ama ciddi bir ağrı hissetmiyorum. Yorulduğum için mi böyle oldu bilemedim.
Bebitooo happycat ben yorulmadim da tüm gün evdeydim ama ishal de oldum şu aralar çok o yüzden korkuyorum