Ceremua kalbimdekideniz çok güzel bi doğum hikayesi olmuş rabbim analı babalı büyütmeyi nasip eylesin ❣️ Kaç haftalıktın doğduğu zaman
Mysmrt kalbimdekideniz ay o kadar güzel anlatmışsınız ki sanki kendi doğumummuş gibi mutlu olup duygulandım🥰 rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin ♥️
Gamze_toydemir kalbimdekideniz Tam benim hikayemin aynisi herkese tavsiye ederim kimseyi dinlemeyin hersey sizin elinizde bebeginizj kucağınıza alınca ağrıyı unutuyorsunuz sadece kendinize güvenin bizde 20 günlük olduk❤️
minigiminannesi03 kalbimdekideniz Allah analı babalı büyütsün minigini Allah bizlerde o günleri nasip etsin inşallah
2baby1moms Rugeyyerdem bende sezeryan oldum çekiştirme dedikleri abartılacak birşey değil yani korkmayın çok rahat 10 dk içinde bebek çıkıyor 15 dk fln da dikiş fln sürüyor en fazla hiç abartılacak ağrısı yok iğne acıtmıyor ve dirayetli olursanız hemen de ayağa kalkarsınız
kalbimdekideniz Bukett- karnıma kum torbası koydular iki tane onlar pıhtıların daha iyi atılmasını sağlıyor çabuk iyileşiyorsunuz
2baby1moms MomSes Uyuşukluk sürüyor ama ztn uyuşukluk bitmeden serumlar ile ağrı kesici fln veriyolar her gün geliyoalrdı odama iğnemi oluyodum hastanede kaldığım süre boyunca eve geçince ztn bişi kalmıyor pansuman gerekiyor onu da yakınınız yapar
Meleklerim00 kalbimdekideniz bende sezeryan olacağım ama çok korkuyorum herkes farklı bişey soyluyo yok elimi bağladılar yok panik oldum sakinleştirici yaptılar yok acıyı hissettim vs bunlarda beni korkutuyo
kalbimdekideniz Meleklerim00 ben o an korkudan elimi bağladıklarını falan hissetmedim bile. Sürwç hızlı geçiyor hemen bebeğinizi veriyorlar korkmayın❣️
hhacerozer kalbimdekideniz sağlıkla büyütün bebeğinizi İnşAllah🌺 ameliyattan sonra eve gelince ameliyat yerinde bi yanma oluyor diyor herkes sizde de oldu mu acaba ?
3prens71 hhacerozer dıkıs başlarında sankı bıber dökülmüş gbı acı oluyor bn cok hısstmıstım yanı dr sordum normal dedı